Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 10:59

30η Αγωνιστική, Τσακαρίτα - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 3-7 ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της...

pano_xora_omada

Αυτά τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουν καλύτερα όσο ποτέ, αλλά την Δευτέρα τα βράδυ απέδειξαν ότι πάνω από όλα είναι ΟΜΑΔΑ, και αυτός ο συνδυασμός θα τους φτάσει στην κατάκτηση της κορυφής.

Το κίνητρο υπάρχει, όπως υπήρχε και στο ματς με την Τσακαρίτα, και δεν είναι άλλο από την απόδειξη ότι είμαστε καλύτεροι. Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι διαφορετικό, αλλά το κίνητρο παραμένει ίδιο, κοιτάμε κάθε σκαλοπάτι διαφορετικά και αντιμετωπίζουμε τη κάθε ομάδα διαφορετικά αλλά πάντα με το ομαδικό πνεύμα που έχει κάνει την φετινή ομάδα να ξεχωρίσει.

Στο ματς με την Τσακαρίτα το τεθωρακισμένο της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ είχε δυο κανόνια, Κουβάτσος και Νικολόπουλος εκτέλεσαν την αντίπαλη άμυνα με επτά γκολ συνολικά ενώ όλοι οι υπόλοιποι έκαναν την βρώμικη δουλειά στα μετόπισθεν κρατώντας το θετικό αποτέλεσμα. Αν και το ματς είχε ξεκινήσει με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να διαπρέπει στο δημιουργικό κομμάτι και έχασε την πρώτη της ευκαιρία με τον Κουβάτσο,  η Τσακαρίτα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όταν σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έπιασε στον ύπνο τον Λιβάνιο Θ.

Η αντίδραση ήταν άμεση, σε ένα ακόμη ματς Νικολόπουλος και Κουβάτσος ζάλισαν για τα καλά τους αμυνόμενους και η εκτελεστική τους δεινότητα ήταν πιο επιτυχημένη από ποτέ. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο πέτυχαν τρία γκολ. Ο Κουβάτσος ισοφάρισε με άψογο πλασέ ύστερα από πάσα του Νικολόπουλου, ο Νικολόπουλος έφερε την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ μπροστά στο σκορ με 1-2 με προσωπική ενέργεια, ενώ το 1-3 έγινε από σουτ του Νικολόπουλου έξω από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ σε αυτό το ματς ήταν 100% συγκεντρωμένη, ανασταλτικά πήγαινε πολύ καλά και έκλεινε του χώρους στο κέντρο με αποτέλεσμα να  αναγκάζει την Τσακαρίτα να προσπαθεί να σκοράρει με μακρινά σουτ.

Λίγη ώρα πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου επετεύχθη το τέταρτο γκολ της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ, σε μια προσπάθεια από τα δεξιά ο Κανταρέλης γέμισε, ο Νικολόπουλος προσπάθησε να βρει με κεφαλιά τον Κουβάτσο αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-4.  Η Τσακαρίτα αντέδρασε και πέτυχε το 2-4 με σουτ έξω από την περιοχή σκορ με το οποίο έκλεισαν τα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά.

Με την ψυχολογία στα ύψη για τους Gialloblu, στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το καλό παιχνίδι με το Λιβάνιο Θ. να είναι καλύτερος αυτή την φορά και να αποσοβεί τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις τα μακρινά σουτ της Τσακαρίτα. Με εξαίρεση ένα κενό δεκάλεπτο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ήταν εξίσου αποτελεσματική και ο Κουβάτσος πέτυχε το 2-5 ύστερα από πάσα του Νικολόπουλου ενώ προηγουμένως είχε χάσει ακόμη μια σημαντική ευκαιρία να σκοράρει. Το κενό δεκάλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε η Τσακαρίτα και κατάφερε να μειώσει σε 3-5 πάλι με μακρινό σουτ από δεξιά.

Τα τελευταία επτά λεπτά ανήκουν αποκλειστικά στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ. Οι Νησιώτες με τα ρολά κατεβασμένα και την επιθετική γραμμή να πετάει φωτιές κατάφερε να σκοράρει με τον Νικολόπουλο, οποίος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ και το 3-6 για την ομάδα του ρίχνοντας στο καναβάτσο την αντίπαλη ομάδα. Φτάσαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, στο τέλος της 30ης αγωνιστικής για να δούμε στο τελευταίο λεπτό το καλύτερο γκολ της χρονιάς για την ομάδα μας. Ο Κουβάτσος πήρε την μπάλα από απόκρουση του Κανταρέλη και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γραφτεί το 3-7 με δικό του χατ-τρικ και να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη νίκη για την φετινή ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ.

Μια μεγάλη νίκη αποτέλεσμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ δουλειάς. Ο Λιβάνιος Θ. κατέβασε ρολά στο δεύτερο μέρος, Δανής Π. και Λιβάνιος Β. κράτησαν μακριά τα σουτ της Τσακαρίτα και δεν επέτρεπαν να μπουν μέσα στην περιοχή, Γουναρης Γ. Λιβάνιος Ν. και Μπαρτζώκας Π. έκλεισαν καλά τους χώρους στην μεσαία γραμμή αποκόπτοντας της επιθετική ορμή των αντιπάλων, ο Κανταρέλης πέρα από το ανασταλτικό παιχνίδι, συνδυάστηκε άψογα σε πολλές περιπτώσεις με το επιθετικό δίδυμο, ενώ Κουβάτσος και Νικολόπουλος έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, πότε ο ένας πότε ο άλλος εκτελούσαν και διέλυσαν τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Θανάσης

8

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

8

-

Δανής Πέτρος

9

-

Λιβάνιος Βαγγέλης

9

-

Κανταρέλης Λάμπρος

9

-

Λιβάνιος Νίκος

9

-

Γούναρης Γιώργος

10

-

Μπαρτζώκας Παντελής

9

-

Νικολόπουλος Δημήτρης

10

4

Κουβάτσος Μπάμπης

10

3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares