Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 09:55

Η οικογένεια Μανωλά στο κανάλι της FIFA [vid]

"Η οικογένεια Μανωλά, η υπερηφάνεια της Νάξου και η υπερηφάνεια της Ελλάδας", καταλήγει το αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή FIFA Futbol Mundial, και μέσα από ένα πολύ όμορφο οδοιπορικό στη Νάξο ασχολήθηκε με τους Στέλιο και Κώστα Μανωλά.

H εκπομπή ''FIFA Futbol Mundial'', είναι παραγωγή που γίνεται από την IMG για λογαριασμό της FIFA. Η εταιρία παραγωγής λοιπόν επισκέφτηκε το νησί που μεγάλωσε ο Κώστας Μανωλάς, τη Νάξο και έκανε ένα αφιέρωμα σε αυτόν και τον θείο του Στέλιο.

Ο Κώστα Μανωλάς αναφέρεται στις δυσκολίες που συναντά ένα παιδί που ζει σε νησί, ώστε να μπορέσει να δουλέψει σωστά και να ανελιχθεί.

Ο νεαρός άσσος του Ολυμπιακού που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανναξιακό, μίλησε και για τον θείο του Στέλιο και για το πόσο πολύ τον βοήθησε να βελτιωθεί, μαθαίνοντάς του τα μυστικά της θέσης.

Ο Στέλιος Μανωλάς, από την πλευρά του μίλησε για τις αρετές του ανιψιού του, για το βήμα να πάει στην Αθήνα, το οποίο μόνο εύκολο δεν ήταν και τον εγκωμίασε για τα καλά. Επίσης, μίλησε για τη μεγάλη Αργεντινή του Μαραντόνα, του Κανίγια, του Μπατιστούτα και του Σιμεόνε που αντιμετώπισε στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και το πόσο πολύ δεν επέτρεψε στην Εθνική μας να την κοντράρει.

Δείτε το αφιέρωμα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares