Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 00:54

Έφυγε από τη ζωή ο Παππούς του Κώστα Μανωλά

Θλίψη επικρατεί στη Νάξο, καθώς σήμερα έγινε γνωστός ο χαμός του πρώην Δήμαρχου Νάξου Κώστα Λατίνα, που έφυγε από την ζωή στα 77 του χρόνια.

Ο Κώστας Λατίνας, Παππούς του Κώστα και του Νίκου Μανωλά που είναι παίκτες σε Ρόμα και ΑΜΣ Φιλωτίου αντίστοιχα, ήταν ο μακροβιότερος δήμαρχος Νάξου (τα τελευταία 70 χρόνια) και θα μείνει στη μνήμη τουLATINAS λαού της Νάξου ως ένας αγωνιστής δήμαρχος που διεκδικούσε το δίκαιο για τον Δημότη του.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν δεδομένη, με τον ίδιο να είναι πολύ υπερήφανος για τα κατορθώματα του εγγονού του Κώστα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παντανάσσης στη Χώρα της Νάξου.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. συνήλθε σήμερα Τετάρτη 8-10-2014 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Νάξου και διατελέσαντος προέδρου του ιστορικού σωματείου μας Κώστα Λατίνα και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και μέλη του να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη του στο Κέντρο Υγείας –Γενικό Νοσοκομείο Νάξου
  3. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα να παραταχθεί με μαύρα περιβραχιόνια στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη του αγώνα.
  4. Το παρών ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου

Ο Κ. Κώστας όταν του διδόταν η ευκαιρία βρισκόταν πάντα στο γήπεδο. Οι φωτογραφίες είναι από τον φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων της Νάξου με την ΑΕΚ.

LATINAS-NAYPLIOTISLATINAS-PAPAIOANOYLATINAS KAMVISIS

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares