Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 01:05

Ο Βασίλης Φλεριανός στην παρουσίαση του ''e-kouros''

Στην παρουσίαση του καινοτόμου προγράμματος ''e-kouros'' , που πραγματοποιήθηκε χθες (21/3)στην αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ έδωσε το παρών ο Βασίλης Φλεριανός.

Ο Βασίλης Φλεριανός εκπροσώπησε τη Νάξο ως Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ, αλλά και με την ιδιότητα του ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της Διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Βασίλης Φλεριανός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ναξιώτη Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίαση του  ''e-kouros'', έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Σήμερα στην παρουσίαση του e-kouros από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτσης Ιωάννης στην αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητισμός περνάει πλέον σε μια νέα εποχή, με την ψηφιακή καταγραφή του!

Ομοσπονδίες, Σωματεία, Ενώσεις, Αθλητικό Δυναμικό, Προπονητές σε όλο το φάσμα του Αθλητισμού είναι προσβάσιμα για ΟΛΟΥΣ, ελεύθερα και δωρεάν στον ακόλουθο σύνδεσμο

Ένας καινοτόμος, πρωτοποριακός ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ χάρτης στον οποίο θα μπορεί κάθε πολίτης της χώρας να παίρνει πληροφορίες για τον Αθλητισμό, όπως τα αθλητικά σωματεία της περιοχής του, τους πιστοποιημένους προπονητές που απασχολούνται, ώστε εύκολα και γρήγορα -παραδείγματος χάριν- να μπορεί ένας γονιός να γνωρίζει πού θα μπορεί να εγγράψει το παιδί του για όποιο άθλημα επιθυμεί

Ο Αθλητισμός μας μπαίνει σε μία νέα Εποχή, την Εποχή της Ψηφιοποίησης και του e-Kouros.

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares