Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 17:02

Έκοψε την πίτα Ο Α.Ο. Σύρου [photos]

PITA AOS 2013

Μέσα σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα, που έγινε το Σάββατο 19/1 το ιστορικό σωματείο του Α.Ο. Σύρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό café της Ερμούπολης λάμπρυναν με την παρουσία τους πλήθος φίλων της ομάδας, καθώς και θεσμικοί παράγοντες, τόσο από τον χώρο του αθλητισμού, όσο και από τους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.

Εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο και του παίχτες της ομάδας το παρόν έδωσαν ο Μητροπολίτης Δωρόθεος , ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κεράνης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Γρυπάρης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου και της Περιφέρειας, οι προϊστάμενοι των σωμάτων ασφαλείας, αθλητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλαθλοι του συλλόγου.

Επίσημοι προσκεκλημένοι τις βραδιάς ήταν, ο Παλαιός παίχτης του Α.Ο.Σ. Ο Ρεις Ουέλιγκτον (2002-2004) και ο γνωστός παίχτης που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και Πρόεδρος της ομάδας κ. Φώσκολος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε ένα ευτυχισμένο νέο έτος, υγεία και χαρά γεμάτο επιτυχίες για το σύλλογο γεμάτο.

Στην συνεχεία βραβεύτηκαν οι παρακάτω για την συνεισφορά τους στο σωμάτιο. Αναλυτικότερα βραβεύτηκαν οι παλιοί ποδοσφαιριστές, Ηλίας Χερουβίμ, Στεργιώτης Ματθαίος , Λυγνός Μιχάλης και ο παλαιός προπονητής Κώστας Δαφνάς.

Επίσης βραβεύτηκαν δημοσιογράφος Σπύρος Μάκαρης (Sport Cyclades), o Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιάννη Σιγάλας, ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο.Σ. Μάρκος Ρούσσος και ο Ιωάννης Ρούσσος (Φίλαθλος), επίσης βραβεύτηκαν μερικοί από τους μεγάλους χορηγούς "ΕΚΟ Σύρου" – Ειρηναίος Φρέρης, Μεταφορική "ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ" - Ρούσσος Κωσταντίνος και η επιχείρηση καθαριστήρια "5 a sec" -Δέσποινα Δραγάτση.

Τέλος τιμήθηκαν οι μεγάλοι αστέρες το ποδόσφαιρου που έκαναν την τιμή να παρευρίσκονται στη εκδήλωση ο Ρεις Ουελιγκτόν, και Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα και άφθονα ποτά.



Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares