Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:25

Euroleague: Θρίαμβος του Παναθηναϊκού με την Άλμπα - Δεύτερη θέση και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ!

Ο Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε για τρία δεκάλεπτα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, αλλά σοβαρεύτηκε στην τέταρτη περίοδο και επικράτησε με 84-75 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Κλείδωσαν τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ οι πράσινοι με υπογραφή Σλούκα και Ναν.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χαλαρός απέναντι στην ουραγό της Euroleague, Άλμπα Βερολίνου, αλλά ξέσπασε στην τέταρτη περίοδο και επικράτησε τελικά με 84-75 μπροστά σε περίπου 18.000 οπαδούς, πανηγυρίζοντας την 23η νίκη της σεζόν και την κατάληψη της 2ης θέσης, η οποία φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Πλέον, στο τριφύλλι περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο παιχνίδι των Play-In ανάμεσα στην 7η Μακάμπι Τελ Αβίβ και μία εκ των Μπασκόνια/Βίρτους Μπολόνια, που θα τερματίσει στην 8η θέση, για να μάθει τον αντίπαλο του στο δρόμο για το Βερολίνο.

Οι σειρές των πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 8 Μαΐου. Το Final Four θα γίνει στη Γερμανία από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 16 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Αμερικανός μπόμπερ είχε 28 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares