Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 16:25

Πέναλτι....ανέκδοτα

Στο ποδόσφαιρο, και ειδικά στην Ελλάδα, οι αποφάσεις των διαιτητών μετά από ένα παιχνίδι γίνονται πάντα θέμα συζήτησης. Πάντα υπάρχουν υποδείξεις από τους διαιτητές που σηκώνουν αμφισβήτηση.  Μια κλασσική περίπτωση αποτελούν τα πέναλτι, αφού δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα που τα κερδίζει να πετύχει ένα σχετικά εύκολο τέρμα. 

 

Ωστόσο, το πέναλτι που δόθηκε στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Αχαϊκή, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σε μια επίθεση των γηπεδούχων, ο Χαρίτος της γηπεδούχου ομάδας προσπάθησε να σουτάρει, αλλά γλίστρησε, ενώ ο αντίπαλος αμυντικός (Μητρόπουλος) απλώς παρακολουθούσε τη φάση. Και όμως, ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, αποφάσισε να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι ήταν εύστοχο από τον Δημητριάδη στο 83', μειώνοντας σε 1-2, με την Αχαϊκή να παίρνει εντέλει το τρίποντο. Μετά το τέλος του ματς, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Καλαμάτας προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απίστευτη πραγματικά φάση
 

Για να μη λέμε όμως ότι "αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν", πάμε να δούμε τι έγινε σε αναμέτρηση για το Κύπελλο της Κίνας. Ο επιθετικός, δέχεται μαρκάρισμα αρκετά έξω από την περιοχή, μένει όμως όρθιος και συνεχίζει κανονικά την προσπάθειά του. Όταν μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, αποφασίζει να πέσει για να κερδίσει πέναλτι. Και ως δια μαγείας, ο διαιτητής της συνάντησης δείχνει την άσπρη βούλα, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έπεσε κυριολεκτικά μόνος του, και χωρίς να έχει κοντά του αντίπαλο.

Δείτε το απίστευτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής
 
 
Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares