Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 17:07

Νίκη μέσα στη Σύρο για το Νηρέα

Στο ματς που ολοκλήρωσε την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος κατηγορίας Νέων, ο ΑΟ Σύρου φιλοξένησε την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα, την ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα, με τους Παριανούς να φεύγουν με το τρίποντο, καθώς επικράτησαν με 1-3.

Σ’ ένα πλούσιο, από πλευράς θεάματος ποδοσφαιρικό απόγευμα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αποζημιώσουν τους περίπου 100 φίλαθλους που βρέθηκαν το απόγευμα Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης.

Εντός αγωνιστικού χώρου ο Νηρέας παρουσιάστηκε καλύτερος, έχοντας την επιθετική πρωτοβουλία και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αναγκάζοντας πολλές φορές τον τερματοφύλακα του ΑΟΣ Κωσταρίδη σε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους Παριανούς να είναι πιο αποτελεσματικοί πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 8 τελικές ενώ από την άλλη οι Συριανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης που όμως δεν ήταν αρκετό.

  • Τα γκολ πέτυχαν: Στο 47’ ο Zyberi για τους Παριανούς θα κάνει το 0-1.
  • Ένα λεπτό αργότερα άμεση απάντηση για τους Συριανούς με τον Πελεκάνο θα κάνουν το 1-1 στο 48’ ουσιαστικά στην δεύτερη επαφή τους με την εστία των φιλοξενούμενων.
  • Το 1-2 θα πραγματοποιήσει ο Βιτζηλαίος στο 69’ ενώ το τελικό 1-3 θα κάνει ο ίδιος παίκτης στο 73’.

Καλή η διαιτητική τριάδα των κ. Ρούσσο, κ. Σαργολόγου και κ. Βαρθαλίτη.

ΑΟ Σύρου (Ζαχαρίου): Κωσταρίδης, Αληφραγκής (14’ Ρουσσος Ε.- 77’ Πελεκάνος Γ.), Πρίντεζης Γ. (46’ Βουτσίνος), Σκουλάτος, Βουτσίνος © (84’ Ευκαρπίδης), Ρούσσος, Παράβαλος ( 66’ Πούλος), Μπουλούμπασης , Πελεκάνος Α., Πρίντεζης Π., Μπάιλας (80’ Αραμπάτζογλου).

ΑΜΕΣ Νηρέας  (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Μαθιέλης, Hasani, Τριπολιτσιώτης, Τσενάι, Dushi, Zyberi, Αρκουλής (81’ Τσούκε), Βιτζηλαίος, Zeneli ©, Τζανακόπουλος (62’ Xhaxho).

AOS-NHREAS NEOI 1AOS-NHREAS NEOI 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares