Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 23:20

«Μάγεψαν» παλαίμαχοι Μυκόνου και Τορόντο

Μνήμες από τα παλιά ξύπνησαν στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο, όπου οι παλαίμαχοι του Νησιού αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους με Ελληνική καταγωγή από το Τορόντο του Καναδά, σε έναν αγώνα που έγινε για την αδελφοποίηση των δύο ομάδων.

Φυσικά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Κόρφου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μορφές που έχουν χαρίσει πολλά τόσο στο Μυκονιάτικο ποδόσφαιρο, όσο και στο Ελληνικό, αλλά κυρίως στο Καναδικό, όπου ουσιαστικά, πριν 30 χρόνια οι Έλληνες της διασποράς διέδωσαν τον "Βασιλιά των σπορ".

Μεταξύ αυτών μορφές που έχουν την δική τους ιστορία, όπως ο Λιουμάνης που ήταν συμπαίκτης του Δελικάρη στον Αργοναύτη, αλλά και Μιχαλόπουλος που έχει συνυπάρξει ποδοσφαιρικά με τον Παπαϊωάννου.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 6-1 υπέρ των Μυκονιατών. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Στυλιανός (22΄1-0, 68΄5-0, 82΄6-1), Συριανός (28΄2-1), Τσικόπουλος (44΄3-0), Γιαβρούτας (60΄4-0), ενώ για τους απόδημους μείωσε ο Λιουμάνης στο 75΄.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Μάϊο, όπου οι Μυκονιάτες θα μεταβούν στο Τορόντο για τη ρεβάνς.

Συνθέσεις

Παλαίμαχοι Μυκόνου: Λάϊος, Παχατουρίδης, Τζιώβας, Συριανός, Στυλιανός, Αντωνιάδης, Σαμοθράκης, Τσικόπουλος, Γιαβρούτας, Δάρρας, Ασυμομήτης.

Δεύτερο Ημίχρονο: Κουκάς, Τζάτζος, Πρεβενιός, Ψυχράμης, Κουσαθανάς.

Παλαίμαχοι Τορόντο: Δημητρακόπουλος, Γάτσης, Γιαννάτσαλης, Μπλιάνκας, Ζωγράφος, Βλάχος, Κόκκας, Ναϊδόπουλος, Λιουμάνης, Μιχαλόπουλος, Γιαννούλης.

Δεύτερο ημίχρονο: Γεωργίου, Π. Νιτσόλης, Ν. Νιτσόλης, Λεπτοκαρύδης, Σκεντέρης, Γούρμος, Χαραλάμπους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares