Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 13:13

Συγγνώμη στον κόσμο μας!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανσιφναϊκού μέσα από το επίσημο siteτου συλλόγου pansifnaikos.gr, ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Ανακοίνωση Πανσιφναϊκού.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΗ διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες του Πανσιφναϊκού Αθλητικού Συλλόγου αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας!

Συγγνώμη προς αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει σε όλες μας τις εκδηλώσεις και σε όλα τα παιχνίδια δίνει το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Δ & Γ. Συγγελίδη, όχι τόσο για το ατυχές αποτέλεσμα και την ήττα στο ματς με τον Α.Ο. Σερίφου όσο κυρίως για την πολύ άσχημη απόδοση και την εικόνα που είχε η ομάδα στο γήπεδο!

Η υποστήριξή αλλά και η αγάπη του κόσμου για την ομάδα αποτελεί για όλους μας την κινητήριο δύναμη στην προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το μόνο που μπορούμε να δώσουμε ως υπόσχεση σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του!

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Σερίφου για τη νίκη του στο μεταξύ μας παιχνίδι!

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares