Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 22:46

Με σύμμαχο την παράδοση

Δυνατό και γεμάτο ερωτηματικά παιχνίδι αναμένεται αυτό της Κυριακής, μεταξύ του ΑΜΣ Φιλωτίου και της Θύελλας Καμαρίου για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος.

8IRA LYGNOY EKOΤο «αίνιγμα» για τους γηπεδούχους είναι το ποιες αλλαγές θα γίνουν στην σύνθεση, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού από τον νέο προπονητή της ομάδας Στέφανο Μεϊμάρογλου, ο οποίος είχε στην διάθεση του μόλις μία εβδομάδα για να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα του και να περάσει κάποια από τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει σε αυτήν. Πάντως η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα, σίγουρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία στο Φιλώτι.

Από την άλλη η φορμαρισμένη Θύελλα, που έχει μπει «φουριόζα» στο πρωτάθλημα με 3 στα 3 και εννέα βαθμούς (13-1 τερμ.), θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Φιλώτι την Κυριακή στις 12:30, στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου σε ένα δύσκολο ματς θα επιχειρήσει το απόλυτο.

Ο Αντώνης Καντζέλης, δηλώνει προβληματισμένος με τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου του Αγερσανίου, αλλά παράλληλα όπως λέει έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι φέτος σκοράρουν «αδιαλείπτως».

Στα θετικά για τους "Καμαριανούς" η επιστροφή του Φύτρου και του Αγκαράϊ, που θα δώσουν περισσότερες επιθετικές λύσεις στον Αντώνη Καντζέλη.NAXOS STRATOURIS BARCODE

Προϊστορία

Η προϊστορία λέει Θύελλα, καθώς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ομάδα της Σαντορίνης μετρά 5 νίκες και 1 ήττα. Στη Νάξο οι "Καμαριανοι" περνάνε συνήθως με νίκη τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με την τελευταία ήττα τους να χρονολογείται στις 18/12/2010, όταν είχαν ηττηθεί με 1-0 από το Φιλώτι.

Δεν είναι τυχαία πρώτη

Ο προπονητής του ΑΜΣ Φιλωτίου Στέφανος Μεϊμάρογλου, μίλησε στο sportcyclades.grgια το παιχνίδι της Κυριακής, τονίζοντας ότι η Θύελλα είναι μια πολύ καλή ομάδα.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, που δεν είναι τυχαία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και μάλιστα αήττητη. Γνωρίζω τις δυσκολίες του αγώνος, και επίσης σέβομαι ιδιαίτερα την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου Σαντορίνης. Εμείς απο την πλευρά μας, έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι σε έναν τόσο σπουδαίο αγώνα. Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, το γεγονός ότι βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδος του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ, και θέλω να διαβεβαιώσω του πολυπληθείς φίλους της ομάδος, ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές μας, όσο και η τεχνική και διοικητική ηγεσία του συλλόγου, θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, για να πετύχουμε στην αποστολή μας και να βγάλουμε εις πέρας τις δυσκολίες του αγώνος. Καλώ τον φίλαθλο THIRA XALARHSκόσμο του Φιλωτίου Νάξου, να έρθει στο γήπεδο, και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας με την βροντερή παρουσία του. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, και σε κάθε αγώνα θα διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκέντρωση και την διάθεση των ποδοσφαιριστών μας, και νομίζω ότι θα μπορέσουμε, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, να έχουμε σταθερή και επιτυχημένη πορεία, και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα την καμαρώνει ο κάθε Φιλωτίτης. Θεωρώ απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα, την στήριξη των φιλάθλων μας, τούς θέλουμε δίπλα μας. Βλέποντας μακροπρόθεσμα, θα θεωρήσω, οριοθετώντας τους στόχους μας για φετινή σαιζόν στο πρωτάθλημα, πολύ μεγάλη επιτυχία για μας, πρώτον: την καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος με ότι αυτό συνεπάγεται, και δεύτερον: την είσοδο μας στις πρώτες τρείς θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στην τελική κατάταξη του ομίλου μας. Δουλεύουμε ήδη πολύ σκληρά και μεθοδευμένα, και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματαNAXOS Katsonis 200x100

Σεζόν 2012-2013

ΑΜΣ Φιλωτίου – Θύελλα Καμαρίου 2-4

Θύελλα Καμαρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου 5-2

Σεζόν 2011-2012

ΑΜΣ Φιλωτίου – Θύελλα Καμαρίου 0-2

Θύελλα Καμαρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου 5-0

Σεζόν 2010-2011

Θύελλα Καμαρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου 6-1

ΑΜΣ Φιλωτίου – Θύελλα Καμαρίου 1-0

Βίντεο από τις περσινές αναμετρήσεις

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares