Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 03:15

Πολύτιμο πόντο ο Αίαντας «φωνές» ο ΑΟΣ.

Ένα αμφισβητούμενο γκολ στο 93’ από τον MVPτου αγώνα Μανουδάκη, ήταν αυτό που χάρισε την ισοπαλία με 1-1 και έναν πολυπόθητο βαθμό στον Αίαντα, κόντρα στον ΑΟ Σύρου, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, που έγινε χθες το μεσημέρι στη Σύρο.

Ο Αίαντας Σύρου, που μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ζητούσε εναγώνιος τη 2η του νίκη στο πρωτάθλημα για να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ήταν καλύτερος απέναντι στον ΑΟ Σύρου, που παρουσίασε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο, με πολλά λάθη στην άμυνα και δίχως φαντασία και συνοχή στο κέντρο. Μοναδικοί διασωθέντες για τον ΑΟΣ ήταν σίγουρα ο Καραμαλίγκας, που για ακόμα ένα ματς ήταν πολύ σταθερός, καθώς και οι Κόκκαλης – Σταμούλης και φυσικά ο Λεονάρδος Πρίντεζης, χάρις στο γκολ του οποίου στο 55’ ο ΑΟ Σύρου προηγήθηκε στο σκορ. Για του γηπεδούχους ξεχώρισαν φυσικά ο «χρυσός» σκόρερ Μανουδάκης , ο Κάρολος Ρούσος και ο Μιχάλης Βασάλος.

Η φάση του αγώνα

Σαφέστατα καλύτερος ο Αίαντας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν μετέτρεψε σε γκολ 2-3 καλές ευκαιρίες που είχε και χρειάστηκε να έρθει μία φάση που θα συζητηθεί πολύ για να πετύχει την ισοφάριση. Μιλάμε για το 93’, όπου ο Τζώρτζης ανατρέπεται από τον Σαγγινέτο και ενώ η μπάλα βγαίνει άουτ ο επόπτης Μαραγκός δείχνει κόρνερ. Η συνέχεια φέρνει τον Ρούσσο να εκτελεί τον κόρνερ το Σαγγινέτο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μανουδάκη, που είχε απλωμένα τα χέρια πάνω στον Καραμαλίγκα, να σκοράρει με το κεφάλι, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν όντως επαφή, αλλά η τελευταία απόφαση ανήκει στον κύριο Ζαράνη.

faoul karafaoul kara 1

Το φιλμ του αγώνα:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 12' με την κεφαλιά του Moυράι, όμως ο Καραμαλίγκας έδιωξε την μπάλα μακριά πριν περάσει την γραμμή.

Μία ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 25', καθώς το σουτ του Μανουδάκη πέρασε έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 30', όταν από σουτ του Πρίντεζη, η μπάλα θα βρεθεί στα χέρια του τερματοφύλακα του Αίαντα, Συριανού.

Τελευταία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 1ο ημίχρονο θα χαθεί στο 38', όταν το σουτ του Λούσα θα αποκρούσει με ωραίο και εντυπωσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σύρου, Καραμαλίγκας.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και στο 47', ο Αίαντας Σύρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με την κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου από πλεονεκτική θέση και το φάουλ του Μανουδάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 51', θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς το σουτ του Μουράι έξω από την μεγάλη περιοχή, θα βρεθεί στα χέρια του Καραμαλίγκα.

(0-1) Το σκορ θα ανοίξει στο 55’ για την ομάδα του ΑΟ Σύρου ο Πρίντεζης εκτελώντας φάουλ από τα 40 μέτρα. Το σουτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Αίαντα Σύρου, Συριανό που δεν κατάφερε να αποκρούσει ουσιαστικά σοβαρή στιγμή για τον ΑΟΣ.

Μια ακόμη ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο και στο 71' θα χαθεί για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μανουδάκη μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραμαλίγκα.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 76', ο Μανουδάκης με φάουλ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σαγκινέτο, όμως το πλασέ του δεύτερου δεν ήταν καλό και ο Καραμαλίγκας απέκρουσε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο 86', το φάουλ που εκτέλεσε ο Τζώρτζης από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Συριανός, σε κόρνερ.

(1-1) Στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 93', ο Μανουδάκης με κεφαλιά, κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα Αίαντας Σύρου και Α.Ο. Σύρου να μοιραστούν τους βαθμούς στο φινάλε του παιχνιδιού.

Δουλειά για πειθαρχική

Για ακόμα ένα ματς είχαμε κάποια ευτράπελα, καθώς ο παίκτης του Αίαντα Σύρου Βαλάντης Αναγνωστόπουλος κατά την επίτευξη του τέρματος της ομάδας του ανέβηκε στα διαχωριστικά γηπέδου – εξέδρας και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα, οι οποίες μάλιστα εξελίχτηκαν μπροστά στην κάμερα του αγώνα, όπου και καταγράφηκαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για μια ακόμη φορά κανένας ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σύρου δεν έκανε δηλώσεις στο site μας καθώς είναι ρητή η απαγόρευση από τη διοίκηση του συγκεκριμένου σωματίου προς στο SportCyclades. Ευτυχώς η φίμωση έχει γίνει εσωτερική υπόθεση, ενώ οι γηπεδούχοι δεν τηρούν αυτά που λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος, περί διευκόλυνσης των Μ.Μ.Ε.

Παράπονα είχαν οι φιλοξενούμενοι από την διαιτητική τριάδα των: Ζαράνη Ι., Μαραγκού Ν. και Λούβαρη Γ.

Άιαντας Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι (75’ Λοίζος) Βασάλος, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι (65’ Καράβας), Μπαλόπιτας, Ρούσσος Κ., Σαγκινέτος, Μανουδάκης ©,Λούσας.

ΑΟ Σύρου (Πούλος) : Καραμαλίγκας, Σταμούλης , Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μητσόπουλος, Μαραγκός (26’ Τερόλη), Ελ Κάντι (83’ Σούρλας), Τζώρτζης , Σταματίου, Περιάλης, Πρίντεζης Λ. ©(75’ Ξυγκάκης).

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ, όπως τραβήχτηκαν από την φωτογραφική μηχανή της Αφροδίτης Πύργου, που απο σήμερα ανήκει επίσημα στην παρέας του site μας. Την καλωσορίζουμε στο sportcyclades.gr.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares