Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 21:31

Νίκη και 3η θέση για τον Αστέρα

Εύκολο τρίποντο σήμερα για τον Αστέρα Τραγαίας, που επικράτησε με το ευρύ 6-0, κόντρα στον ΑΣ Ίου.

Η ομάδα του Νίκου Βλησίδη, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ΑΣ Ίου και με τρία γκολ ανά ημίχρονο έφτασε σε μία εύκολη νίκη. Σε πολύ καλή ημέρα για τους "πορτοκαλί" ο Κατσιούλης που πέτυχε χατ τρικ, καθώς και ο αρχηγός Δημήτρης Μαρούλης, που πέτυχε δύο τέρματα.

Ο Αστέρας με αυτή τη νίκη «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στοχεύοντας πλέον ψηλά, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Λάβα και στη συνέχεια τέσσερα ματς στη Νάξο (ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανθηραϊκός, ΠΑΣ Νάξου και Θύελλα).

Προβλήματα

Ο ΑΣ Ίου με νέο προπονητή τον Μηνά Μαστραντονάκη, που εδώ και μία εβδομάδα αντικατέστησε τον κ. Ντανάκα (έφυγε για επαγγ. λόγους), είχε μία αξιόλογη παρουσία με το τελικό σκορ να τον αδικεί, καθώς υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Μάλιστα οι παίκτες της Ίου είχαν ένα δοκάρι προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα η κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν τιμά την διοίκηση της Νιώτικης ομάδας, καθώς όπως τόνισε ο προπονητής, σε δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές πληρώνουν από την τσέπη τους, προκειμένου να κρατηθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε ότι η διαιτησία στο τελευταίο ματς (Λάβα εντός) πληρώθηκε από τον κύριο Πολυζώη, ο οποίος είναι από τους λίγους που στέκονται στον Σύλλογο.

Τα γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κουφόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τραγαίας (1-0).

Στο 7’ ο Κατσιούλης με ατομική προσπάθεια διήσδυσε στην περιοχή της Ίου και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 35’ ο Κατσιούλης, ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Καρρά, με τον Φαν Άακεν να δίχνει την άσπρη βούλα. Ο Μαρούλης αναλαμβάνει την εκτέλεση και κάνει το 3-0 για την Τραγαία, σκορ που πήγε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (48’) ο Μαρούλης με ένα πανέμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, κάνει το 4-0.

Στο 51’ ο Σταμάτης Ψαρρός σουτάρει ο Μπουρνέλης αποκρούει και ο Κατσιούλης που καραδοκούσε κάνει το 5-0.

Στο 65’ ο Σταμάτης Ψαρρός δίνει ασίστ στον Κατσιούλη με τον τελευταίο να πετυχαίνει χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Άψογη η διαιτησία των: Φαν Άακεν, Κουζούμη, Μπελίτση.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κατσούλης, Λεγάκης, Κουφόπουλος, Δρύλης (66’ Ψαρρός Σπ.), Βουτσίνος, Τουλούπης (51’ Καπίρης), Παραράς, Σφυρόερας (49’ Πενίκου), Μαρούλης, Ψαρρός Στ., Κατσιούλης.

ΑΣ Ίου (Μαστραντονάκης): Μπουρνέλης, Μερσίνης, Μέττος, Αυγουστάτος, Καρράς, Καρκάνης (59’ Μπουζαλάκος), Κωστόπουλος, Νικηφόρος (52’ Μονογιός), Τσαντήλας, Αθανασίου, Μανωλάκης (63’ Χάρος).

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ (λήψη Λαμπρινή Μάκαρη)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με φόντο τα μπαράζ Μήνυμα ενότητας... και 4-0! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares