Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 12:52

Στο απόλυτο μηδέν Πανσιφναϊκός και Νηρέας [vid]

Αμφότερες οι ομάδες προερχόταν από «βαριές» ήττες στο πρωτάθλημα. Ο μεν Πανσιφναϊκός με 4-0 από την Ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα στην Πάρο και ο ΑΜΕΣ Νηρέας με 3-0 στην έδρα του από τον ΑΟ Πάρου και έψαχναν το θετικό αποτέλεσμα που θα αναπτέρωνε το ηθικό τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΟ Πανσιφναϊκός είχε ένα έξτρα κίνητρο λόγω του ότι έπαιζε στην έδρα του και ήθελε να αποζημιώσει τον κόσμο του που αψήφησε το δριμύ ψύχος και ναι μεν δεν γέμισε το Γ&Δ Συγγελίδη της Σίφνου αλλά έδωσε για άλλο ένα παιχνίδι μια ξεχωριστή νότα στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κάπως δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρα τους χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Παπαδάκη.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας από μια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτοι χρονικά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Κάραβου με τον Metaj να σουτάρει λίγο έξω απ’ το δοκάρι ενώ ο Κορακής είχε ένα σουτ με το ίδιο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο από τον κ. Δρόσο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

pansifnaikos-nireas-8-12-2013-1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και στα πρώτα λεπτά του επικρατούσαν πολλά, εύκολα και αβίαστα λάθη. Ο Νηρέας είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας παρόλα αυτά όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες που θα του έδιναν το προβάδισμα. Καθώς λοιπόν ο χρόνος κυλούσε το παιχνίδι έμοιαζε να κρέμεται από μια κλωστή αφού όλα έδειχναν ότι όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα έπαιρνε και τους 3 βαθμούς. Έτσι λοιπόν στα τελευταία 15-20 λεπτά άρχισαν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα κι από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν αρχικά με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Γκούμας για ένα τάκλιν που έκανε στη μεσαία γραμμή και λίγο αργότερα ο αρχηγός των γηπεδούχων Ατσόνιος αντίκρισε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα παρόμοιο μαρκάρισμα αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες να ολοκληρώσει την αναμέτρηση!

pansifnaikos-nireas-8-12-2013-2

Στα 10 περίπου λεπτά που απέμεναν οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας κάτι που τελικά κατάφεραν αφού οι παίκτες του Νηρέα δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Συνθέσεις ομάδων:

Πανσιφναϊκός Α.Σ: (Δ. Δημητριάδης) Κάραβος Ν., Χρύσος Α.(60 Λυκογιάννης Κ., 90 Χρύσος Γ.), Διαρεμές, Ζάσκας Δ., Ζιώγας Δ., Σταυριανός Δ., Ατσόνιος Α. ©, Κορακής Σ., Ζουμής Ν., Ποδότας Σ., Γκούμας Ν.

ΑΜΕΣ Νηρέας: (Μοστράτος) Παπαδάκης Μ., Ρούσσος Π., HasaniM., Δελημπαλταδάκης Μ. ©, Μπαρμπαρήγος Π., Τριπολιτσιώτης Π. (80 Τσενάι), Τόδρη Ν., Υμέρι Ε. (89 KycykuM.), Ρούσσος Δ., MetajK., Μοστράτος Γ.

Διαιτητής: Γ. Δρόσος   Βοηθοί: Σ. Αγγέλου, Ν. Νομικός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares