Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 14:56

Δύσκολη αποστολή στη Νάξο

Την Κυριακή 15/12 και ώρα 10:15 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Αρσενίου στη Νάξο, ο Αστέρας Τραγαίας υποδέχεται τον Πανθηραϊκό, στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, που σηματοδοτεί και την έναρξη του δεύτερου γύρου.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Ο γηπεδούχος Αστέρας Τραγαίας, την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την ήττα με σκορ 1-3 από το Φιλώτι, και έτσι έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς.

Ο Πανθηραϊκός από την άλλη, πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο , έφτασε τους 21 βαθμούς και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τη Θύελλα Καμαρίου.

Το παιχνίδι επομένως έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού κάθε ομάδα θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς της λόγους.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Πανθηραϊκός ήταν νικητής με σκορ 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Κελίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, Αστέρας Τραγαίας και Πανθηραϊκός είχαν μείνει ισόπαλοι με σκορ 2-2, ενώ στην αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο, ο Πανθηραϊκός είχε πάρει τη νίκη με σκορ 3-0.

Διαιτητές θα είναι οι: Σουλτάνης, Δεδρινός, Φαν Άακεν

THIRA FYTROS XROMATA  THIRA PLAYLAND1 

Βίντεο από το ματς του 1ου Γύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κέρδισε την ένσταση η Θύελλα Το ντέρμπι της Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares