Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 17:53

Ευχαριστήριο ΑΟ Σερίφου σε Σιφνιούς και… η "αλλαγη" της ομάδας!

Μπορεί η ομάδα του ΑΟ Σερίφου να γνώρισε την ήττα την περασμένη Κυριακή από την Ένωση στην Σίφνο, όμως οι Σερφιώτες «πούλησαν ακριβά το κορμί τους».

Παρά τις σοβαρές ελλείψεις τους αλλά και την απουσία του κ. Παλαιού από τον πάγκο της ομάδας, οι παίκτες του Νίκου Μουστάκα μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.SERIFOS XORHGOI 2013 Κλειδώνοντας τους τα ατού τους, μπόρεσαν να κρατήσουν με αρκετά μεγάλη ευχέρεια το μηδέν στην άμυνα.

Κανείς δεν ξέρει αν η προς στιγμήν απερισκεψία του Γιάννη Μποφίλιου να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, τι τροπή, θα μπορούσε να έχει το ματς.

Παρόλα αυτά ο ΑΟ Σερίφου φέτος δεν είναι η ομάδα που αφήνει αδιάφορους τους αντιπάλους του μιας και μπορεί στην επίθεση να μοιάζει σε μερικά παιχνίδια ακίνδυνη όμως στα αμυντικά τους καθήκοντα οι σερφιώτες τα πάνε πολύ καλά παίζοντας δυνατά και προβληματίζοντας τους αντιπάλους τους που μέχρι πρότινος έβλεπαν τους μεταξύ τους αγώνες ως αβαρία. Όχι πια, και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες άλλα με το όλο σύνολο του συλλόγου που νυχθημερόν τρέχει και κοπιάζει για τον μοναδικό αθλητικό σωματείο του νησιού που έχει κάνει περήφανη την Σέριφο στις Κυκλάδες.

Επί της ευκαιρίας δημοσιεύουμε και την ανακοίνωση του ΑΟΣ που ευχαριστεί τον Δήμο Σίφνου και τον Πανσιφναϊκό για την φιλοξενία τους στην Σίφνο, αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να εξορίσουν την ομάδα του νησιού τους.

Ευχαριστήριο ΑΟ Σερίφου σε Δήμο Σίφνου και Πανσιφναϊκό.

Ο πρόεδρος κ. Σάββας Ράμπιας, οι παίχτες και η διοίκηση του Α.Ο. Σερίφου ευχαριστούν  τον Δήμο Σίφνου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Την Ευαγγελία  Ατσόνιου πρόεδρο του Πανσιφναϊκού για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν. Τον κόσμο της Σίφνου και της Σερίφου που βρέθηκαν στις κερκίδες.  επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε.

Με εκτίμηση

Ο ταμίας του Α.Ο. Σερίφου

Μιχάλης Μουστάκας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares