Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 18:00

Θετικός ο απολογισμός στη Ρόδο

Στον διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Δεκεμβρίου στη Ρόδο και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μανώλη Ρουσάκη, έλαβε μέρος το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Σύρου. Ο ναυτικός όμιλος έλαβε μέρος με 10 αθλητές ηλικίας 8-16 χρόνων στις κατηγορίες optimist και Laser.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Ρούσσου η οποία κατέκτησε 3 κύπελλα στην κατηγορία optimist. Δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη,2η στα κορίτσια και 1η στη ηλικία κάτω των έντεκα ετών μεταξύ 35 αθλητών. Η θέση αυτή δεν ήρθε καθόλου εύκολα αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ωρωπού. Μια ομάδα πολύ δουλεμένη και με πολλούς περισσότερους αγώνες από οτι  του ΝΟΣ .Οι υπόλοιποι αθλητές τα πήγαν αρκετά καλά αλλά η απειρία τους που οφείλετε στην έλλειψη αγώνων και μικρά λάθη τους άφησαν εκτός βάθρου.

Στην κατηγορία laser o συναγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος. Έλαβαν μέρος 2 αθλητές της εθνικής ο Νικήτας Ταμπάκης από τον Ωρωπό και η Μαρία Καρακιαουρη από την Ρόδο. Οι αθλητές μας τα πήγαν σχετικά καλά με καλύτερη την Αντωνία Σακελλαρίου 5η στα κορίτσια 9η στην γενική κατάσταση.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο μικρός Ερμής Μιχαηλίδης. Πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας του έσπασε το σύστημα του πίκι με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη κούρσα… Δεν πειράζει Ερμή πάμε για τον επόμενο αγώνα πιο δυνατά..

Ένα μεγάλο μπράβο και στον μικρό Δημήτρη Ξαγοράρη που παρόλο ότι είχε γαστρεντερίτιδα κατάφερε να τρέξει τις 2 από τις 3 κούρσες.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές που παρόλο την μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασαν για να φτάσουν στο νησί της Ρόδου κατάφεραν να μας εκπροσωπήσουν επάξια.

Ευχαριστούμε πολλή την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, τον ναυτικό όμιλο Ρόδου και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου western plaza κ. Λουκά Γκιορκα για την δωρεάν φιλοξενία.

Τέλος ας βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά να αγοράσουν υλικά και να πάνε σε κάποιους αγώνες χωρίς οι γονείς να χρειαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη ώστε στο μέλλον να είναι πιο ανταγωνιστικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPTIMIST

Ρούσσου Μαρία (2η γενική, 2η κορίτσια 1 junior)

Σακελλαριου Δήμητρα (13η γενική,5η κορίτσια)

Αδρεαδάκη Ειρηλένα (15η γενική 6η κορίτσια)

Μιχαηλιδης Ερμής (18ος γενική 11ος αγόρια)

Ξαγοράρης Δημήτρης (25 γενική 15ος αγόρια)

Ζακο-Βαρελά Ορέστης (28ος γενική 18ος αγόρια)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER 4,7

Σακελαρίου Αντωνία  (9η γενική 5η κορίτσια)

Ρηγούτσος Νίκος (15ος γενική 9ος αγόρια)

Παραβάλου Μόνικα (23η γενική 8η κορίτσια)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  LASER RADIAL

Βελούδος Γιάννης  4ος

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares