Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 20:54

Νίκος Λουκής: ''Αν προκριθούμε στα μπαράζ, μετά πάμε για πρωτάθλημα..''

Στην τελική ευθεία για τον “τελικό” ο Πάγος... Οπου “τελικός” βέβαια, η αναμέτρηση με τον Αγιαξ Σύρου που θα κρίνει και το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου μαζί με τον Α.Ο. Σύρου.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΓια την ομάδα του Ηλία Ξενικάκη η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ για να ξεπεράσει τον αντίπαλό της ο Πάγος θέλει σαφώς τη νίκη, αλλά και δυο γκολ διαφορά καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχε χάσει με 1-2. Σε περίπτωση που ο Πάγος επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά θα υπάρχει μπαράζ (πάλι με τον Αγιαξ) για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα επόμενα... μπαράζ. Το κλίμα πάντως είναι πολύ καλό και όλοι ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του γενικού αρχηγού της ομάδας Νίκου Λουκή. “Η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ από τη στιγμή που ήρθαν στην ομάδα οι μεταγραφές του Ιανουαρίου” υποστήριξε για να συνεχίσει: “Για εμάς είναι ένας ακόμα... τελικός. Ο πρώτος ήταν με την Ανω Μερά, όπου πήραμε αυτό που θέλαμε. Ξέρουμε ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχει καλό καιρό τη μέρα που θα οριστεί το παιχνίδι για να έρθει πολύ κόσμος στο γήπεδο της Ανω Σύρου.” Οσο για τη συνέχεια, σε περίπτωση που έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Αγιαξ, στον Πάγο παραδέχονται ότι είναι οπαδοί του ρητού “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”. “Αν προκριθούμε τελικά στα μπαράζ θα πάμε και για την πρωτιά στις Κυκλάδες. Και μετά όπου βγει...” τόνισε ο Νίκος Λουκής κάνοντας σαφές ότι καλοβλέπουν ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και την πρόκληση που λέγεται “Γ' Εθνική”.

 Ερχονται πιο γρήγορα Τσάλμας, Ξένος

Στον αγωνιστικό τομέα το ευτύχημα για τον Ηλία Ξενικάκη είναι ότι όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχει κάποιος τιμωρημένος και οι Μπελεγρίνης και Βάλβης που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού αναμένεται να προπονηθούν κανονικά αυτή την εβδομάδα. Η προετοιμασία για τον “τελικό” με τον Αγιαξ ξεκινά τη Δευτέρα, ενώ απόδειξη για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν αυτό το ματς στην ομάδα του Πάγου, είναι το γεγονός ότι οι Τσάλμας και Ξένος θα βρίσκονται στη Σύρο από την Τρίτη (αντί για Πέμπτη που είχε συμφωνηθεί πριν τη μεταγραφή τους) προκειμένου να προπονηθούν όσο το δυνατό περισσότερες φορές με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares