Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 21:08

Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν!

Τις δημόσιες ευχαριστίες τους μέσα από το πιο κάτω δελτίο τύπου εκφράζει το Δ.Σ. του Πανσιφναϊκού σε όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα.

dioikisi-pas-2-2014-1

Με την λήξη του πρωταθλήματος αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση, να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Σιφνιούς, όπου και αν βρίσκονται, για την πολύτιμη στήριξη

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTES

τους. Γιατί χωρίς αυτούς η ιδέα του Πανσιφναϊκού δεν θα είχε ποτέ υλοποιηθεί. Ευχαριστούμε τον Δήμο Σίφνου για την πολύτιμη βοήθεια του, και προσωπικά τον κ. Δήμαρχο Α. Μπαμπούνη. Όλα τα Μ.Μ.Ε ηλεκτρονικά & έντυπα, για την φιλοξενία των δραστηριοτήτων μας και όλες τις ομάδες του ομίλου μας για την φιλοξενία που απλόχερα μας παρείχαν στους μεταξύ μας αγώνες. Με μεγάλη συγκίνηση και αγάπη εκφράζουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μας κ. Δημητριάδη Δημήτρη που καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες με μεγάλο κόπο, αγάπη και εθελοντισμό, δούλευε για την ομάδα μας. Τι να πει κανείς για τα "παιδιά" μας  δηλαδή τους παίκτες μας που έτσι τους αισθανόμαστε!!!! Τους ευχαριστούμε για τον τίμιο και ηθικό αγώνα που έκαναν για την ομάδα μας, για την ομάδα τους, για το νησί μας , για το ποδόσφαιρο. Ίδρωσαν, κουράστηκαν, στεναχωρήθηκαν αλλά δεν κατέθεσαν τα όπλα, τους βλέπαμε καθημερινά στις προπονήσεις να δουλεύουν για να γίνουν καλύτεροι, και θα γίνουν. Σας υποσχόμαστε ότι* το Διοικητικό Συμβούλιο, θα είναι δίπλα σε όλους και με την συνεργασία μας θα τα καταφέρουμε και ο ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ θα πρωταγωνιστήσει !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ Α.Σ

Η Πρόεδρος Ατσόνιου Ε.-Ο Αντιπρόεδρος Α' Μαυρογιάννης Β. -Ο Αντιπρόεδρος Β' Χουζούρης Ι. -Ο Γεν. Γραμματέας Τρούλλος Α. -Ο Ταμίας Καλογήρου Ι. -Ο Έφορος Λεμονής Ι. -Ο Γεν. Αρχηγός Φράγκος Μ.

pansifnaikos-10-2013

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares