Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 17:18

Ο ΑΟ Πάρου ετοιμάζεται για το μπαράζ με τον κυπελλούχο ΑΟ Σύρου

Στον πυρετό του αγώνα της Παρασκευής στην Νάξο, βρίσκονται άπαντες στον ΑΟ Πάρου.

Παίκτες, προπονητής, διοίκηση και φίλαθλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι, γιατί μετά από αρκετό καιρό η ομάδα τους θα δώσει το παρόν σε ένα σημαντικό ραντεβού του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Κοινή συνισταμένη όλων, είναι η ρεαλιστική προσέγγιση του αγώνα και η πρόθεση τους να απολαύσουν το παιχνίδι, διεκδικώντας τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Στόχος του νεανικού συγκροτήματος του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, είναι να δώσει η ομάδα τους όλες της τις δυνάμεις, έχοντας επίγνωση της αξίας των αντιπάλων τους.

alt

Μεγάλο πλεονέκτημα η έλλειψη άγχους.

Οι παίκτες δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν, μιας και όλοι στο νησί θεωρούν ήδη πετυχημένη την φετινή χρονιά, που ξεκίνησε από το μηδέν και η προοδευτική συνολική βελτίωση ήταν εμφανής και όλοι την επικρότησαν.

 

Το μείγμα μικρών και μεγάλων κατάφερε να πείσει τον κόσμο ότι έγινε σκληρή δουλειά και ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τώρα, που βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να παρουσιασθούν συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουν να βγάλουν στο γήπεδο, όσο το δυνατό περισσότερα από τα στοιχεία που δουλεύουν με επιμονή στις προπονήσεις και που τους χαρακτηρίζουν σαν ομάδα.

Η πίεση στον αντίπαλο, η καλή φυσική κατάσταση, η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα στην ανάπτυξη στην επίθεση, η αλληλοκάλυψη στην άμυνα, είναι δουλεμένα στην ομάδα και μένει να δούμε αν καταφέρει να τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. 

Το καλό για αυτούς είναι ότι η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αυτοσκοπός και το πρόβλημα ότι απέναντι τους έχουν έναν αντίπαλο με εμπειρία και ποιότητα. 

Βέβαια στο ποδόσφαιρο κάθε ενενηντάλεπτο είναι μία ξεχωριστή ιστορία και δεν είναι λίγες οι φορές που τα προγνωστικά πάνε περίπατο, ενώ είναι και οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να κρίνουν ένα αποτέλεσμα.

Αυτό που τονίζει ο κ. Τριανταφυλλάκος και προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του, είναι να μην επηρεασθούν από την κρισιμότητα του αγώνα και φεύγοντας απ'ο το γήπεδο να ξέρουν ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών η τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή τους.

Με πολλή όρεξη στις προπονήσεις και με την φιλοσοφία, ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε η ομάδα της Παροικιάς περιμένει την ερχόμενη Παρασκευή.

Μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, επειδή οι εκπλήξεις συνηθίζονται και ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares