Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 19:24

Καρτεράδος: Με υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά

Η καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών ήταν αυτή της σεζόν 2013-2014 για τον ΑΟ Καρτεράδου. Η ομάδα της Σαντορίνης, που στο παρελθόν έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων φρόντισε φέτος να κάνει κάποιες αλλαγές, που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν επιτυχημένες γι αυτήν.

Τόσο η έλευση νέων παικτών στην ομάδα, όσο και η πρόσληψη με τριετές συμβόλαιο του Λευτέρη Τζούρου έχουν σηματοδοτήσει την εποχή της Αναγέννησης του Καρτεράδου.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης σε επικοινωνία που είχαμε, σαφώς ενοχλημένη, μας γνωστοποίησε ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της έχουν δεχτεί κρούση από ομάδες, πράγμα που όπως υποστηρίζουν είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογικό, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα έχει στο πλάνο της την περαιτέρω ενίσχυση του σωματείου με απώτερο σκοπό τον πρωταθλητισμό. Το γεγονός αυτό έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους διοικούντες, που στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ζητώντας να μην ενοχλούνται οι παίκτες της ομάδας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Προπονητής σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, βολιδοσκοπώντας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τους νέους στόχους της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares