Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 22:37

Πρόκριση στα πέναλτι για το Γελ. Μυκόνου

Το πρωί της Τρίτης 8/4 έγινε ο ημιτελικός του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυκλάδων, όπου το Γενικό Λύκειο Σύρου αντιμετώπισε το Γενικό Λύκειο Μυκόνου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ήταν το Γε.Λ. Μυκόνου, καθώς μετά την κανονική διάρκεια του ισόπαλου 2-2 πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 5-4 και θα αντιμετωπίσει στη Μύκονο το Γε.Λ. Νάουσας στον Τελικό Κυκλάδων.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι: Βουτσίνος και Ρηγούτσος για το Λύκειο της Σύρου, ενώ για τους φιναλίστ σκόραραν οι: Σιώζος και Κυπριτίδης.
Στα πέναλτι το Γε.Λ. Μυκόνου κέρδισε με 5-4 με σκόρερ τους: Ιορδανίδης, Νάζος, Κυπριτίδης, Συριανός, Σιώζος, ενώ για το Γελ. Σύρου εύστοχοι ήταν οι: Πρίντεζης, Φουάσσης, Φωτεινιάς, Ρούσσος.

Στον άλλο ημιτελικό το Γελ Νάουσας επικράτησε στα πέναλτι με 3-2 (0-0 καν. Διαρ.) του Επα.Λ. Θήρας. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των διακοπών του Πάσχα.
ΓΕ.Λ. ΣΥΡΟΥ: Πρίντεζης, Ρηγούτσος, Φουάσσης, Γκούφας, Χαλαβαζής, Μιχάλοβιτς, Χατζηκωνσταντής, Καφτηράνης, Καράβας, Βουτσίνος, Φωτεινιάς (Ρούσσος, Μαραγκός)
ΓΕ.Λ. ΜΥΚΟΝΟΥ: Ιορδανίδης, Νάζος, Σιώζος, Δρακόπουλος, Κιούσης, Τσέκος, Γαλούνης, Ράγια, Γκοράρι, Κυπριτίδης, Συριανός (Βλάχος)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares