Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:33

Εξελίξεις στον ΑΟΣ… «παίζουν πολλά» στην Σύρο

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς με τον Θοδωρή Χαβδούλα στο ΟΑΚΑ. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να λέει πολλά ή ακόμα και τίποτα. Μιλάμε πάντα για μεταγραφιλη περίοδο μην το ξεχνάτε αυτό!!! Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς με τον Θοδωρή Χαβδούλα στο ΟΑΚΑ. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να λέει πολλά ή ακόμα και τίποτα. Μιλάμε πάντα για μεταγραφιλη περίοδο μην το ξεχνάτε αυτό!!!

Πολλά είναι τα σενάρια που θα παίξουν μέσα στο καλοκαίρι. Ένα από αυτά θα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα και τις κινήσεις που θα κάνει ο ΑΟ Σύρου.

Σενάρια

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Σύρου βρίσκεται σε επίπεδο διοικητικής ανακατάταξης, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει μέσω εκλογών στην ανάδειξη νέου Δ.Σ., το οποίο θα είναι αρμόδιο να «τρέξει» το αύριο της ομάδας, έχοντας να λάβει πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Το σημαντικότερο που ακούγεται στο νησί της Σύρου όσο αφορά της ομάδες, και είναι κάτι που θα παίξει έντονα το επόμενο διάστημα είναι πιθανές συνεργασίες μεταξύ σωματείων. Ένα σενάριο που ακούγεται πολύ τελευταίως αναφέρει την δημιουργία μίας δυνατής ομάδας, που θα βασίζεται σε Συριανούς ποδοσφαιριστές και θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε τοπικό επίπεδο, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αίαντας και ο ΑΟΣ, μέσω των διοικούντων τους έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ μίας τέτοιας κατεύθυνσης, ενώ και η κοινή γνώμη της Σύρου έχει επικροτήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την πιθανή ύπαρξη μίας τέτοιας ομάδας.

Προπονητής

Ωστόσο ο ΑΟΣ δεν φαίνεται να σταματά τις κινήσεις του όσο αφορά τον σχεδιασμό του, εξετάζοντας περιπτώσεις για να έχει λύσεις που θα αφορούν τόσο τον νέο τεχνικό της ανδρικής ομάδας, όσο και το έμψυχο δυναμικό.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αν ο ΑΟΣ συνεχίσει ως έχει τότε θα κινηθεί μεταγραφικά περισσότερο εντός της Σύρου, ενώ εκ των έσω αναμένεται να γίνει και η κίνηση για τον νέο προπονητή, με το όνομα του κ. Μανθόπουλου να παίζει περισσότερο από όλα, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και άλλες περιπτώσεις. Έντονα έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Σκούνα – Μιχαήλοβιτς που επικρατούν σε αυτά εκτός του νησιού.

Χαβδούλας

Σημαντικό ρόλο σχετικά με το μέλλον της ομάδας θα παίξουν και οι ανανεώσεις πρωτοκλασάτων παικτών, με τον Θοδωρή Χαβδούλα να αποτελεί έναν από τους «πονοκεφάλους» καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεν αποκλείεται να μετακομίσει στη Νάξο για επαγγελματικούς λόγους.

Μάλιστα ο Θοδωρής Χαβδούλας είχε την 1η του επαφή με την πρώην του ομάδα τον Πανναξιακό, καθώς ακολούθησε την αποστολή στο ΟΑΚΑ που αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares