Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 16:38

Ανακατατάξεις στην Θύελλα

Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα αναμένονται στην Θύελλα Καμαρίου Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα αναμένονται στην Θύελλα Καμαρίου

Μπορεί οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Θύελλα Καμαρίου να αναβλήθηκαν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο λόγος αυτής της αναβολής θα αποβεί καθοριστικός για την επόμενη μέρα του Θηραϊκού σωματείου.

Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς στη Θύελλα, καθώς η απόφαση για την αναβολή των εκλογών είχε να κάνει με το ενδιαφέρων που έδειξαν σοβαροί επιχειρηματίες του νησιού, ώστε να δηλώσουν και αυτοί την συμμετοχή τους στο νέο διοικητικό σχήμα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το νησί του ηφαιστείου οι αυτοπροτάσεις και τον ενδιαφέρον μελών που αγαπούν την ομάδα ήταν τόσο σημαντικές που ανάγκασαν την παρούσα διοίκηση να δώσει μία μικρή αναβολή στις αρχαιρεσίες του σωματείου.

Πάντως τα θέματα της ομάδας δείχνουν να προχωρούν κανονικά, καθώς αύριο θα υπάρξει η συνάντηση μεταξύ των ενδιαφερομένων και της παρούσας διοίκησης, που θα έχει ως σκοπό την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ, όπως και η ανακήρυξη των εκλογών, ενώ θα υπάρξει και ένα μικρό περιθώριο για αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν και για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Τέλος αυτό που ακούγετε έντονα χωρίς να υπάρξει κάτι σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν ηχηρές αλλαγές τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, με τις αποφάσεις αυτές να είναι καθαρά αρμοδιότητα του νεοεκλεγμένου διοικητικού σχήματος που θα προκύψει από τις εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares