Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 16:33

Νέος πρόεδρος ο Παραράς

Ο Αστέρας Τραγαίας από το βράδυ της Τετάρτης έχει νέο προεδρείο και άμεσος στόχος είναι η συμφωνία με προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μανώλης Κατσούλης Ο Αστέρας Τραγαίας από το βράδυ της Τετάρτης έχει νέο προεδρείο και άμεσος στόχος είναι η συμφωνία με προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μανώλης Κατσούλης

Όπως είχαμε αναφέρει από τη περασμένη Δευτέρα, η Τετάρτη 18 Ιουνίου ήταν η ημέρα όπου ο Αστέρας Τραγαίας θα ψήφισε το νέο του πρόεδρο στη μετά Βλησίδη εποχή. Και παρά τις φήμες που ήθελαν να αναλαμβάνει τη προεδρική καρέκλα ο Βαγγέλης Βουτσίνος, η . έκπληξη έγινε και στη ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του νεοεκλεγέντος ΔΣ, πρόεδρος εκλέχτηκε ο Μιχάλης Παραράς, πρώην παίκτης της ομάδας και ο οποίος καλείται να σηκώσει το βάρος της ιστορίας που έγραψε ο πρόωρα χαμένος Νίκος Βλησίδης.

Από εκεί και πέρα, στη θέση του αντιπροέδρου ψηφίστηκε ο Στέφανος Προμπονάς, στη θέση του ταμία ο Παναγιώτης Ιωάννου, στη θέση του γραμματέα ο Γιάννης Ισπανόπουλος και ως γενικός αρχηγός εκλέχτηκε ο Βαγγέλης Βουτσίνος. Οι υπόλοιποι εκλεγέντες ήτοι Ευδοκία Ανδριέλου, Ιωάννης Βαλληνδράς, Αντώνης Βασαλάκης, Δημήτρης Κυπραίος, Ηλίας Χουζούρης, Μανώλης Παραράς, και Αρτέμης Σπ. Ψαρρός θα λειτουργήσουν ως μέλη αλλά ήδη έχουν λάβει αρμοδιότητες ανάλογα ο καθένας με τις ικανότητές τους ώστε να λειτουργήσει αρτιότερα και λιγότερα συγκεντρωτικά το νέο ΔΣ.

Κατσούλης

Από τις πρώτες ενέργειες του ΔΣ είναι η κάλυψη της θέσης του προπονητή με λογικό φαβορί τον Μανώλη Κατσούλη, ο οποίος πέρυσι είχε βοηθήσει την ομάδα ώστε να τελειώσει με επιτυχία τους αγώνες της στο τοπικό πρωτάθλημα, αμέσως μετά το θάνατο του Βλησίδη. Και ουσιαστικά επιστρέφει στους πάγκους μετά από μία δεκαετία καθώς η τελευταία του φορά ήταν το 2003 όταν και ανέβασε τον Πανναξιακό στην Δ' Εθνική κατηγορία. Άμεσα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με προτάσεις σε παίκτες για στελέχωση του τμήματος ενώ θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα του γηπέδου. Όπως ισχύει στην περίπτωση του Φιλωτίου, η ομάδα του Αστέρα έχει ξεσπιτωθεί - λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου που δεν διαθέτει χλοοτάπητα -  αγωνίστηκε στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου και πλέον θα ξεκινήσει διαδικασίες, είτε για βελτίωση (εάν είναι δυνατόν) του «Νίκος Βλακός» της φυσικής του έδρας, είτε στο ΔΑΚ Νάξου, γήπεδο που πλέον όλες οι ομάδες του νησιού ζητούν επί ίσοις όροις για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares