Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 23:00

Ο Αντώνης Ερρίκος στο τιμόνι της Λάβας

Οι πρώτες κινήσεις στην σκακιέρα άρχισαν για την διοίκηση της Λάβας Εμπορείου, η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τν έναρξη της συνεργασίας με τον γνώριμο σε όλους μας έμπειρο προπονητή Αντώνη Ερρίκο.

ERIKOS DIOIKHSHΧαμηλό προφίλ

Ο Μάριος Γαλανός και οι συνεργάτες του στην διοίκηση της Λάβας προχώρησαν στην συνεργασία αυτή, θέλοντας να δώσουν μία διαφορετική πορεία, όσον αφορά τις βλέψεις και την φιλοσοφία της Λάβας.

Μάλιστα η νέα αυτή συνεργασία ανακοινώθηκε με μία λυτή ανακοίνωση, πράγμα που δείχνει τους χαμηλούς τόνους που επιδιώκεται να κρατηθούν από το σωματείο της Θήρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνουμε την συνεργασία μας για 1+1 χρόνο με τον έμπειρο προπονητή κ. Αντώνη Ερρίκο, τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του!».

Γνώριμος

Για τον κ. Αντώνη Ερρίκο η Σαντορίνη δεν είναι άγνωστος τόπος, καθώς είχε διατελέσει προπονητής στην ομάδα του Καρτεράδου, όταν η ομάδα είχε στις τάξεις της παίκτες όπως ο Γιώργος Νταρακλίτσας και είχε στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο έμπειρος κόουτς έχει διατελέσει επί 17 έτη προπονητής στις ακαδημίες της ΠΑΕ Ιωνικός, ο οποίος ήταν και η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Στη συνέχεια εργάστηκε στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά, ενώ το τελευταίο πέρασμα του από της Κυκλάδες ήταν όταν ανέλαβε της τύχες του ΑΟ Πάρου, την σεζόν 2011-2012.

Πλάνο

Για απόλυτη ταύτιση απόψεων μίλησε ο Αντώνης Ερρίκος, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τη νέα του συνεργασία: «Με τις πρώτες μας κουβέντες είδα ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται απόλυτα με αυτές του προέδρου και της διοίκησης. Χρειαστήκαμε μόλις 5 λεπτά για να ολοκληρώσουμε την συμφωνία μας, καθώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σχετικά με το ποδόσφαιρο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να φτιάξουμε μία Λάβα χτισμένη πάνω σε νέες και υγιείς βάσεις, με νέους ανθρώπους να την διοικούν και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα».

Συνέχεια

Η συνέχεια για την Λάβα λέει περαιτέρω στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Το πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι αυτό μία θέση που το όνομα που θα την αναλάβει θα γίνει γνωστό ίσως και αύριο. Μάλιστα όπως ακούγεται η θέση θα καταλειφθεί από παλιό γνώριμο της ομάδας, ο οποίος χρήζει τον ποδοσφαιρικό σεβασμό ολόκληρης της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares