Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 14:59

Η ανθρωπιά της B.S.F και το ευχαριστώ του ΠΑΣ

Κατά την επιστροφή των αποστολών από το "9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών" της Μήλου και ενώ το δρομολόγιο του aqua jewel είχε όπως πάντα καθυστέρηση τουλάχιστον 2 ωρών η αποστολή του ΠΑΣ Νάξου και οι συνοδοί της κινδύνευαν να διανυκτερεύσουν στο νησί της Πάρου, καθώς η ανταπόκριση με το Blue Star Paros είχε ήδη τεθεί εκτός προγραμματισμού.

Όμως ο πλοίαρχος κύριος Μακάριος Λύρρας έδειξε για ακόμη μία φορά την ευαισθησία του, καθώς αποφάσισε να περιμένει την αποστολή για τουλάχιστον 25’ και έτσι να γλιτώσει τα παιδιά του ΠΑΣ από μία μεγάλη ταλαιπωρία.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε και τις απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετώπισαν οι αποστολές στο aqua jewel, όπου οι μισοί χώροι του πλοίου ήταν κλειστοί για το κοινό και οι 700 περίπου επιβάτες, κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες που ντροπιάζουν την Ελληνική ακτοπλοΐα, συνωστίζονταν σε μία μικρή αίθουσα χωρίς κλιματισμό.

Ως τον ελάχιστο φόρο τιμής ο ΠΑΣ Νάξου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την BLUE STAR FERRIES, καθώς και τον Καπετάνιο και το Πλήρωμα του BLUE STAR PAROS:

Ο Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια την BLUE STAR FERRIES. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την αποστολή της Ομάδας μας κατά την επιστροφή από την διοργάνωση του 9ου Πανγκυκλαδικού τουρνουά της Μήλου καθώς και το πλήθος των συνοδών γονέων και μη, αποδεικνύει παραδειγματικά το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας. Ο πλοίαρχος κύριος Μακάριος Λύρρας καθώς και όλο το πλήρωμα του “BLUE STAR PAROS” με αίσθημα επαγγελματικής ευσυνειδησίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς κινούμενοι πάντα στα πλαίσια των κανόνων ασφαλείας, φρόντισαν η αποστολή μας να επιστρέψει με επιτυχία στον προορισμό της. Η διαχείριση παιδιών αποτελεί μέγιστη ευθύνη και είναι ευτυχία σ’ αυτό το ταξίδι να βρίσκει κανείς άξιους αρωγούς και συμπαραστάτες. Ευχαριστούμε πολύ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares