Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 21:32

Και ο Σιδερής στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Νάξου

Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης και ο γυμναστής Πέτρος Σιδερής Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης και ο γυμναστής Πέτρος Σιδερής

Ακόμη ένα σημαντικό στέλεχος προστέθηκε από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Νάξου.

Ο λόγος για τον Γυμναστή και προπονητή στίβου το Ναξιακού Πέτρο Σιδερή, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την εκγύμναση σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του ΠΑΣ Νάξου συν των αγωνιστικών τμημάτων, στα οποία μάλιστα θα πιάσει άμεσα δουλειά.

Οι γνώσεις και τα δείγματα που έχει αφήσει ο Πέτρος Σιδερής στον χώρο του στίβου μαρτυρούν μία πολύ σωστή επιλογή από την διοίκηση του ΠΑΣ, η οποία επιδιώκει την συνεργασία με τους πλέον ειδικούς στον χώρο τους, όπως στο παρελθόν έχει κάνει με τον Παιδοψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη και ετοιμάζεται να κάνει με γνωστό παιδοδιατροφολόγο.

Δουλειά

Η 1η επαφή του Πέτρου Σιδερή με τους παίκτες θα γίνει την Δευτέρα, όπου σιγά – σιγά θα εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα που θα έχει στόχο την βελτίωση τον ατομικών στοιχείων των ποδοσφαιριστών, όπως είναι η ταχύτητα και η μυϊκή δύναμη. Ο νεαρός Γυμναστής μιλώντας στο S.C δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τη νέα του συνεργασία, τονίζοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία μου με τον ΠΑΣ Νάξου, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα που δουλεύει πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που επέλεξε εμένα για να αναλάβω γυμναστής της ομάδας. Θα δουλέψω με τα παιδιά μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα και στόχος μας θα είναι να πετύχουμε καλύτερα πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές».

Καλωσόρισμα

Ουσιαστικά η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι κάτι που συζητιέται εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά επισήμως ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Πέτρο Σιδερή αναφέροντας τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Γυμναστή κ. Πέτρο Σιδερή ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση και την φυσική κατάσταση όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας. Το διοικητικό Συμβούλιο εκτιμώντας τα προσόντα του κυρίου Σιδερή, την επιστημονική του κατάρτιση, την συνεχή εξέλιξη, τον ζήλο και την αγάπη του να προσφέρει στον αθλητισμό της Νάξου γενικότερα, αποφάσισε να συμπληρώσει το τεχνικό τμήμα και να του αναθέσει αυτόν τον ρόλο δίπλα στον προπονητή της ομάδας μας κ. Πέτρο Μαράκη».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares