Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 17:03

Άλλαξε γνώμη και αποχωρεί από την Θύελλα ο Καντζέλης

 Με μία αιφνιδιαστική του ανακοίνωση ο Αντώνης Καντζέλης έκανε γνωστή την απομάκρυνση του από την Θύελλα Καμαρίου. Με μία αιφνιδιαστική του ανακοίνωση ο Αντώνης Καντζέλης έκανε γνωστή την απομάκρυνση του από την Θύελλα Καμαρίου.

Αν και αρχικά ο Αντώνης Καντζέλης είχε δηλώσει στο S.C. ότι εφόσον δεν μπορεί πλέον να προπονεί την Θύελλα και θα βοηθήσει την ομάδα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, τελικά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν θα του επιτρέψουν να συμμετάσχει στην προσπάθεια της νέας χρονιάς.

Όπως είναι φυσικό το γεγονός της αλλαγής της αρχικής απόφασης του Αντώνη Καντζέλη έχει προξενήσει αρκετά ερωτηματικά ακόμα και στον στενό κύκλο της ομάδας και αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ο τρόπος που έγινε γνωστή αυτή η απόφαση, αφού ο ίδιος προτίμησε να το ανακοινώσει αιφνιδιάστηκα στο thirasport, αναφέροντας τα εξής:
''Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε στη διάρκεια αυτών των πέντε ετών από την επανίδρυση της ομάδας το 2009.
Τα εκάστοτε Δ.Σ. της ομάδας, τους ανθρώπους που καθημερινά βοηθούσαν στις προπονήσεις, τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και του νησιού για τις όμορφες αθλητικές στιγμές που ζήσαμε και μοιραστήκαμε.
Πιστεύω πως μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στον στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία από τις πρώτες κιόλας μέρες της ύπαρξης της έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και καθιερώθηκε στις καλύτερες και υπολογίσιμες ομάδες των Κυκλάδων με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2013-14 για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Παράλληλα καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο το οποίο λειτουργούσε σαν μια παρέα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου φέρνοντας τα νέα παιδιά του τόπου μας στο γήπεδο.
Τη φετινή σεζόν δε θα είμαι ενεργό μέλος της ομάδας από οποιοδήποτε πόστο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που δε θα μου επέτρεπε να βοηθήσω την ομάδα όπως εγώ θα επιθυμούσα.
Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. της ομάδας καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει''.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα δεν πρόκειται να σταθεί στο γεγονός και συνεχίζει τον προγραμματισμό της, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares