Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 13:49

Ο Μανωλάς στην Ξάνθη

Ο Κώστας Μανωλάς, ο γιός του Στέλιου και ξάδελφος του Κώστα Μανωλά που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ξάνθη. Ο Κώστας Μανωλάς, ο γιός του Στέλιου και ξάδελφος του Κώστα Μανωλά που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ξάνθη.

 

MANOLAS XADELFOSΜπορεί με την πρώτη ματιά να δημιουργεί αίσθηση αλλά μία μικρή αλλά ουσιαστική λεπτομέρεια μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Όπως στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Την ώρα δηλαδή που στα γραφεία του Ολυμπιακού καταφθάνουν επίσημες - επιτέλους - προτάσεις για την απόκτηση του 24χρονου Κώστα Μανωλά και μάλιστα με προτάσεις που αγγίζουν ακόμη και τα 15 εκατομμύρια ευρώ, έρχεται η Σκόντα Ξάνθη και είναι ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Και μένεις ξερός. Και σκέφτεσαι ποιος κάνει πλάκα σε ποιον. Ποια είναι η αλήθεια; Η Ξάνθη είναι ένα μικρό βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κώστα Μανωλά, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και στο κέντρο της άμυνας και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Χανίων στην FootballLeague αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα αν και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, η Ξάνθη επέμεινε για την αγορά του άμεσα και με την MANOLAS XADELFOS1αρωγή του Σάκη Τσιώλη, νέου τεχνικού των Ακριτών, οι όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν και ο νεαρός Μανωλάς επιστρέφει στην SuperLeague καθώς τη περίοδο 2012 - 13 είχε συμφωνία με τον Λεβαδιακό αλλά αγωνίστηκε μόλις σε έναν αγώνα.

Συγγένεια

MANOLAS XADELFOS3Κι ενώ ο ένας Μανωλάς οδεύει προς την Ξάνθη, ο άλλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Λονδίνο - σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες εξελίξεις - με την Αρσεναλ να είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή. Όσο για την σχέση των δύο Μανωλάδων; Πολύ απλή. Ο ένας Κώστας που είναι 21 ετών και θα αποτελέσει την 4η φετινή μεταγραφή της Ξάνθης, είναι ο γιος του Στέλιου Μανωλά και έτερος Κώστας, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος προς αναχώρηση, είναι ο ανιψιός του, ο γιός του Νικηφόρου και της Φλώρας που αυτές τις ημέρες παραθερίζει στο νησί. Αμφότεροι αποδείχτηκε ότι πήραν κάτι (ή πολύ) από το ταλέντο του Στέλιου Μανωλά και είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουν ακόμη ψηλότερα. Άλλωστε το moto της οικογένειας μοιάζει να είναι «κάνουμε πάντα ένα βήμα, σταθερό όμως, προς τα εμπρός». 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares