Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 15:35

Ν.Ο.Σύρου: Τουρνουά Υδατοσφαίρισης και διημερίδα κανοε - καγιακ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε επίσημο φιλικό τουρνουά Υδατοσφαίρισης (HPolominiVikelasCup) με τη συμμετοχή των σωματείων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Ν.Ο.Σ), του Νηρέα Χαλανδρίου και του Γ.Σ Ηλιούπολης.

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Ναυτικό Όμιλο Σύρου σε συνεργασία με του γονείς των αθλητών των ακαδημιών του Τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και το αθλητικό ήθος των νεαρών αθλητών που συμμετείχαν στο τουρνουά των τριών ομάδων και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν ανάμεσά μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενδυνάμωσης των αθλημάτων του υγρού στίβου και της θάλασσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή την ιδέα και πίστεψαν στην υλοποίησή της σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονική στιγμή και για τον δικό μας τόπο.

Άμεσος επόμενος στόχος όλων μας είναι η πισίνα να παραμείνει «ανοιχτή» έως την ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης του Κολυμβητηρίου με τη ΔΕΗ για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση αυτής της νέας και πρωτότυπης σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τη Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που ήταν συνδιοργανωτής του τουρνουά.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Πιο συγκεκριμένα την εταιρεία BlueStarFerries, τον Προμηθευτικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΠΣΚΕ «Νεώριο», το σούπερ μάρκετ «Παλαμάρης Εμμ. ΑΕ – CarrefourExpress»,το Ξενοδοχείο «Ερμής» και το κατάστημα Οπτικών Ειδών «Σταύρος Κοής».

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο του Δήμου, που δούλεψαν με προθυμία και επαγγελματισμό, τους εθελοντές διαιτητές και τη γραμματεία, τους προπονητές και εφόρους των τριών Σωματείων και τέλος τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το συντονισμό των ενεργειών και τις ποικίλες υπηρεσίες που προσέφεραν.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και προσδοκούμε η διοργάνωση αυτή - με τη συμβολή του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, όπως και φέτος, ως επίσημο τουρνουά «miniVikelasWaterPoloCup».

Διημερίδα κανοε - καγιακ

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Σάββατο 13/9/2014

Ώρα προσέλευσης 10:00 πμ στα γραφεία του Ν.Ο.Σύρου. Έναρξη Διημερίδας 10:30 πμ

Θεωρητικά

θέματα ασφαλείας – χειρισμός σκάφους – σχεδιασμός ταξιδιού – εξοπλισμός – ναυσιπλοΐα

12:30 διάλειμμα (σνακ – καφέ )

13:00 μμ – 14:30 μμ

καιρός και θάλασσα – ναυτική μετεωρολογία – διάσωση – επιβίωση

Πρακτικά

17:00 μμ – 20:00 μμ στον Μ. Γιαλό πρακτική εξάσκηση – διάσωση κλπ.

20:30 μμ – φαγητό στο Μ. Γιαλό ( όποιος επιθυμεί ) με ερωτήσεις και απορίες στην Ομάδα SouthEviangulfteam

Κυριακή 14/9/2014

(Για όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν είτε με τα κανό του Ομίλου είτε με τα δικά τους κανό )

Προσέλευση στον Μ. Γιαλό ώρα 08:30 πμ. Ετοιμασία για διαδρομή με συνοδεία την ομάδα του SouthEvianπαράκτια της Σύρου με προορισμό το Αχλάδι ή Βάρη ή Αγκαθωπές.

Στους συμμετέχοντες για την παρακολούθηση της διημερίδας θα δοθεί έγγραφη Βεβαίωση από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου .

(Η μεταφορά των κανό θα γίνει με την Βοήθεια του κ. Νίκου Κουμαριανού Ναυτιλιακά είδη ‘’Θάλασσα ‘’)

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες καθημερινά 10:30 – 14:00 στα γραφεία του Ομίλου (Νεώσοικος). Τηλέφωνα επικοινωνίας 22810-88666 / 6982555707 (20,00€ η συμμετοχή / άτομο – για τα ζευγάρια 30,00€)

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares