Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 01:50

Πρόβα τζενεράλε για ΑΟΣ και Αίαντα

Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Αίαντας Σύρου και ο ΑΟ Σύρου είχαν την ευκαιρία χθες να πραγματοποιήσουν ένα φιλικό παιχνίδι ώστε να κάνουν την πρόβα τζενεράλε πριν την επίσημη πρώτη τους.

Σε ένα ματς που περισσότερο ήταν μία καλή ευκαιρία να τσεκάρουν πράγματα οι προπονητές των δύο ομάδων, με το τελικό σκορ να μην παίζει ιδιαίτερο ρόλο, ωστόσο οι «πιτσιρικάδες» του Γιώργου Ρούσσου ήταν αυτοί που τελικά επικράτησαν με 4-2 (1-1 ημίχρονο) δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του 2ου ομίλου.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΣ υπό τις οδηγίες του Μάκη Βαρθαλίτη ήταν η 1η φορά που μετά από καιρό δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και πιο φρέσκια μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα χθες υπήρξαν στιγμές που ο ΑΟΣ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Από την ομάδα του Αίαντα πολύ καλή απόδοση είχαν οι Γκούφας, Μουλίδης και Καφτηράνης, ενώ από τον ΑΟ Σύρου ο Γκιουράι (15 ετών) είναι ένας παίκτης που έχει εκπλήξει ευχάριστα, με τους Παπαδάκη, Θαλασσινό και Τζώρτζη να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν για τον ΑΟ Σύρου ο Μπαλόπητας (2), ενώ για τους νικητές οι: Δεναξάς Μ., Ρούσσος Ι. και Δεναξάς Ε., ενώ υπήρξε και το αυτογκόλ του Κόκκαλη στο 46’.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Καπλάνης, Θαλασσινός, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μουράι, Τζώρτζης, Μανουδάκης, Μπαλόπητας, Σαγκινέτος, Γκιουράι.

Έπαιξαν επίσης: Νικητίδης, Μπούμπας, Βαμβακούσης, Δημητρακόπουλος, Ρηγούτσος, Μαραγκός.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Κουμπαράκης, Δημόπουλος, Καμπάνης, Βαβουράκης, Φωτεινιάς Δ., Βαμβακούσης Α., Ρούσσος Γ., Γκούφας, Καφτηράνης, Καράβας, Μουλίδης.

Έπαιξαν επίσης: Καρποδίνης, Τσιριγώτης, Καρίμαλης, Κουκούλης, Δεναξάς Μ., Αργυρός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares