Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 02:36

Επιστροφή στις νίκες

Μετά δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η Θύελλα Καμαρίου επέστρεψε και πάλι στις νίκες, καθώς χθες επικράτησε με 0-4 του ΠΑΣ Νάξου στο ΔΑΚ.

PAPADOPOULOSΤα τέσσερα τέρματα του 1ου ημιχρόνου που πέτυχαν οι παίκτες της Θύελλας ήταν αρκετά να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου δεν είχε τις απαντήσεις απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης. Ο χορός τον γκολ άνοιξε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Φύτρο να κάνει το 0-1. Ο Βλαβιανός στο 28΄έκανε το 0-2 και ακολούθησε ο Αρβανίτης που έκανε το 0-3 στο 33’. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Πάγια στο 38΄.
Η Θύελλα σε έξι παιχνίδια μετρά τρεις νίκες και τρεις ήττες έχοντας συγκεντρώσει εννέα (9) βαθμούς ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Νάξου, που είναι και ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό. Ίσως το πιο καθοριστικό ματς για τους "Καμαριανούς" θα είναι αυτό της 7ης αγωνιστικής που θα αναζητήσουν νίκη, κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου μέσα στη Νάξο, μία νίκη που αν έρθει τους βάζει και πάλι γερά στο παιχνίδι της τριάδας.

Τα γκολ
(0-1) Στο 16ο λεπτό ο Φύτρος ξεκινάει έναν όμορφο συνδυασμό για την Θύελλα, με την μπάλα να καταλήγει στον Αρβανίτη με τον Φύτρο που είχε κινηθεί έξυπνα να γίνεται και πάλι αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να κάνει το 0-1.
(0-2) Το 2ο γκολ της Θύελλας έρχεται στο 28’, όπου έπειτα από σέντρα του Βουλγαράκη ο Βλαβιανός με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χίκα.
(0-3) Οι φιλοξενούμενοι τριπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 33’ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών τους λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Αρβανίτης δέχτηκε μια συρτή σέντρα πάνω στην γραμμή που δεν δυσκολεύτηκε να μετατρέψει σε γκολ.
(0-4) Το τελικό 0-4 έγινε στο 38΄μετά από μία κάθετη πάσα του Βλαβιανού στον Πάγια, με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον εξουδετερωμένο Χίκα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.8IRA LYGNOY EKO

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος και βοηθοί οι: Φαν Άακεν, Βασάλος.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης) Χίκα, Μανιός (60' Ματάκιας), Μαράκης, Πιτταράς, Βαγγενάς ©, Ζακο, Φραγκίσκος, Μοσχονας (74' Κουφόπουλος), Κατεινάς, Κατσιούλης (60' Σπάης), Σκιαδάς.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος) Κρητικός, Κασουλάρι, Μπριτσα, Γιαννακόπουλος, Λυγνός, Πάγια (76' Πρεπης), Φύτρος, Βουλγαράκης (68' Καφιέρης), Αρβανίτης (46' Μέσι), Δαμίγος, Βλαβιανός

snapshot 001snapshot 002snapshot 003snapshot 004snapshot 005snapshot 006snapshot 007

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares