Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 19:53

Τιμά δύο ανθρώπους με προσφορά στο ποδόσφαιρο

Ο Α.Ο. Σύρου τιμά Πέτρο Γιαβρούτα και Θεόφιλο Παχατουρίδη Ο Α.Ο. Σύρου τιμά Πέτρο Γιαβρούτα και Θεόφιλο Παχατουρίδη

Μία από τις μεγάλης δυνάμεις του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου ο Α.Ο. Σύρου δείχνει ότι ξέρει να εκτιμά και να τιμά ποδοσφαιράνθρωπους που έχουν προσφέρει στην μεγάλη ιστορία του και γενικότερα στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Έτσι πριν το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Μυκόνου, η ομάδα της Σύρου θα τιμήσει τους Πέτρο Γιαβρούτα (παράγοντα του Α.Ο. Μυκόνου) και τον Θεόφιλο Παχατουρίδη (προπονητή του Α.Ο. Μυκόνου), για την προσφορά τους στον Α.Ο. Σύρου, όπου διετέλεσαν παίκτες, αλλά και στο συριανό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο αυριανό ντέρμπι του 1ου ομίλου με τον ΑΟ Μυκόνου, ο ΑΟ Σύρου γνωρίζει πολύ καλά την κρισιμότητα και την δυσκολία του αγώνα, κρατά χαμηλά τους τόνους και όπως αναφέρουν πηγές από την διοίκηση πάει στη Μύκονο για την επίτευξη ενός καλού αποτελέσματος, αφού όπως τονίζουν ο ΑΟ Σύρου «είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».

Το σίγουρο είναι ότι μετά και το σημερινό 0-0 στον αγώνα Πάγος – Άνω Μερά δίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχωριστώ βαθμολογικό ενδιαφέρων, αφού οι δύο πρώτοι του ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας ξεκινάει αύριο στις 14:30 στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο.

Διαιτητής θα είναι ο Ζαράνης και βοηθοί οι Αρμακόλας και Ρούσσος Ι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares