Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 15:26

Νίκη που τον κρατά «ζωντανό» [pics]

Ένα γκολ του Αγκαράι στο 20΄ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στον Καρτεράδο στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Λάβα. Ένα γκολ του Αγκαράι στο 20΄ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στον Καρτεράδο στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Λάβα.

Σε ένα παιχνίδι, όπου παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες ο Καρτεράδος πέτυχε την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα που παρά το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας του δίνει μαθηματικές βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ.

THIRA AQOUARIOUSΗ ομάδα του Λευτέρη Τζούρου ήταν καλύτερη ειδικά στο 1ο ημίχρονο όπου κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ με σουτ του Αγκαράι στο 20΄, με τον επιθετικό των "κόκκινων" να φτάνει τα τρία συνολικά τέρματα στο πρωτάθλημα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενη Λάβα από την πλευρά της είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τελική πάσα που θα της έδινε το δικαίωμα να απειλήσει με αξιώσεις της εστία του Κουρδελάκη. Η ομάδα του Αντώνη Ερρίκου διεκδίκησε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και πίεσε ειδικά μετά το 53΄όπου ο Καρτεράδος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του σκόρερ του παιχνιδιού Αγκαράι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Βάιλα, Μενδρινού και Δεσύπρη

Α.Ο. Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Ζερβάκης, Φύτρος, Ξαγοράρης, Νομικός, Κλουβάτος (46' Πολυζόπουλος), Agaraj, Τζούρος, Selistaj, Βαζαίος (67' Κουντούρης)

Λάβα Εμπορείου (Ερρίκος): Στεφανάκης, Χαλβατζή, Διαμαντόπουλος, Fico, Δεμιρτζής, Xhaferraj, Αργυρός (80' Δεναξάς Π.), Δεναξάς Ι., Ζαμπέλης (38' Δρόσος Κ.), Βάλβης, Νομικός (65' Δρόσος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

KAR-LAVA DIAITLAVA-KAR VAI ARXIGOILAVA ME KAR

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares