Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 21:01

Έκλεισε με νίκη το 2014 [pics]

Αήττητος και με μόλις 5 τέρματα παθητικό έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανθηραϊκός, ο οποίος σήμερα με χατ τρικ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Ντέμη Ζώνα (13 γκολ) επικράτησε με 1-5 του ΠΑΣ Νάξου μέσα στο ΔΑΚ.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες και με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, κόντρα σε ένα ΠΑΣ που βάση της απόδοσης του ίσως θα μπορούσε να μην είχε χάσει με τόσο μεγάλο σκορ, καθώς σήμερα η ομάδα του Πέτρου Μαράκη ήταν σαφέστατα βελτιωμένη και σε καμία περίπτωση δεν παραδόθηκε αμαχητί κόντρα στον πρωτοπόρο.

Τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρά την φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων ο Πανθηραϊκός προχώρησε σε μία εύκολη σχετικά νίκη.

0-1 Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας που έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει, άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι μόλις στο 2ο λεπτό, όπου μετά από μακρινή ασίστ του Βαζαίου και ενώ διένυσε μέτρα στο γήπεδο πλάσαρε τον Χίκα.

0-2 Και αφού ο Πανθηραϊκός έχει ένα δοκάρι στο παιχνίδι και αρκετές καλές στιγμές, έναντι μίας του ΠΑΣ, φτάνουμε στο 44’ όπου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού η μπάλα φτάνει στα πόδια του Λούκα, που ανενόχλητος έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

0-3 Ηεπανάληψη επιφύλασσεακόμη 4 τέρματα στο παιχνίδι. Στο 56’ ο Μηνδρινός με ατομική ενέργεια και σουτ κάνει τρία τα τέρματα του Πανθηραϊκού.

1-3 Στο 68’ και έπειτα από πέναλτι Παγώνη στον Κατσιούλη και εκτέλεση από τον ίδιο ο ΠΑΣ Νάξου μείωσε σε 1-3. Μάλιστα σε αυτήν τη φάση οι γηπεδούχοι φωνάζουν για αποβολή με απευθείας κόκκινη του παίκτη του Πανθηραϊκού λόγω που ήταν τελευταίος παίκτης, ο οποίος τελικά όμως τιμωρήθηκε με κίτρινη από τον διαιτητή Δεληγιάννη.

1-4 Φτάνουμε στο 82’ όπου ο Ντέμης Ζώνας σημειώνει το 2ου προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, όταν μετά από πάσα του Λούκα, πραγματοποιεί ατομική ενέργεια και με δυνατό πλασέ νικάει τον Χίκα κάνοντας το 1-4.

1-5 Ο επιθετικός όμως του Πανθηραϊκού και πρώτος σκόρερ των τριών ομίλων δεν είχε ακόμα κλείσει τον λογαριασμό του στο παιχνίδι και στο 86΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει τρία τα προσωπικά του τέρματα και πέντε της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Διοίκηση

Να σημειωθεί ότι εκτός του τεχνικού επιτελείου της ομάδας την αποστολή του Πανθηραϊκού συνόδευσε στη Νάξο και μεγάλο μέρος της διοίκησης. Παρόντες στο ΔΑΚ Νάξου ήταν οι: Γιώργος Συνολάκης (Τεχνικός Διευθυντής), Τάκης Γρυπαίος (Γενικός Αρχηγός Α’), Χάρης Σαρρής (Γενικός Αρχηγός Β’), Ζαμπέλη Δακουτρού (Ταμίας) και ο Μάκης Βλαβιανός (Παλαίμαχος) που μπορεί να μην μετέχει στο διοικητικό σχήμα, αλλά ανήκει στους κόλπους του Πανθηραϊκού.

Διαιτησία

Αν εξαιρέσουμε την διαμαρτυρία του ΠΑΣ Νάξου για την φάση του πέναλτι η διαιτησία των Δεεληγιάννη, Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδη ήταν πολύ καλή. Με νέες εμφανίσεις εμφανίστηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίες είναι ομολογούμενος φανταχτερές, λόγω και του έντονου κίτρινου χρώματος. Ο χορηγός κατέχει περίοπτη θέση στο μπρος, αλλά και στο πίσω μέρος της φανέλας, πράγμα που ίσως κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων χορηγών, ώστε και αυτοί από την πλευρά τους να βοηθήσουν για να έχουμε μία ποιοτικότερη και χωρίς παρατράγουδα διαιτησία.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός, Πιταράς, Σπανός, Ματάκιας, Ζάκο, Κουφόπουλος, Παπαδόπουλος (60΄Καρούσης), Κατεινάς (60΄Βερύκοκκος), Ξενάκης, Κατσιούλης (80΄Μοσχονάς).

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης, Λύκος, Παγώνης, Βαζαίος, Κολιούσης, Λούκα, Παναγιωτίδης (64΄Βρενάγκρ), Μηνδρινός, Πέκα (50΄Κελίδης), Ζώνας, Στεφανάκης (46΄Κωνσταντίνου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares