Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 17:22

Πήρε το ντέρμπι ο Αστέρας [pics]

Νίκη που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στη συνέχεια του 3ου ομίλου πέτυχε την Κυριακή ο Αστέρας Τραγαίας με 1-0 κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

NAXOS KATSOULIS new 1Στον εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική ο Αστέρας έδειξε ότι με την εμπειρία του γνωρίζει να παίρνει δύσκολα παιχνίδια και επικράτησε του φαβορί του αγώνα ΑΜΣ Φιλωτίου χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Δενδρινός στο 58΄ όταν ξέφυγε από το κεντρικό δίδυμο των αντιπάλων του και πρόλαβε στην έξοδο τον Ανυφαντάκη που δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Το Φιλώτι από την άλλη πλευρά, παρά τις απουσίες (Κοττάκη – Μανωλά και Χαβδούλα) προσπάθησε αρκετά και έχασε καλές ευκαιρίες, αλλά έδειχνε να έχει αιφνιδιαστεί από το γκολ, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις σε σουτ του Λιόφαγου που πέρασε άουτ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 88’ λόγω της αποβολής του Ξενάκη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό πλέον η Θύελλα μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα μπαράζ, αφού εκτός τον Πανναξιακό που απέχει μόλις δύο βαθμούς, πλέον και το Φιλώτι που έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με 5 βαθμούς βρίσκετε κοντά στη ζώνη της τριάδας. Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ.

Διαιτητές ήταν οι: Μαραγκός, Μουτάφης και Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Μ. Κατσούλης): Πόγια. Καπίρης, Καπαρέλλης, Κατσούλης Ανδ., Σφυροέρας (88ο Δεγαίτας), Βαθρακοκοίλης, Βασαλάκης Γ. (90ο Τουλούπης), Δενδρινός (65ο Οικονομίδης) Μαρούλης, Πενίκου, Ψαρρός

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Ξενάκης, Μουστάκης, Πιτταράς, Στρατούρης (46ο Μπελέκου), Πράσινος Ι., Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς (68ο Λιόφαγος), Δεγαϊτας, Κρητικός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NAXOS STRATOURIS BARCODE   NAXOS MAYROS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares