Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 20:52

Στο ρελαντί 2-1 τον Αστέρα ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός έπαιξε όσο χρειάζεται για να φτάσει στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας και να κατακτήσει ένα ακόμα τρίποντο που θα τον έφερε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της εισόδου στα μπαράζ.

NAXOS MAYROSΣτον αγώνα που έγινε χθες (10/11) το απόγευμα στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου ο Γιώργος Προμπονάς πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ γεγονός αποτελεί και η πρώτη συμμετοχή στην 18αδα του Γιώργου Καρούση σχεδόν έναν χρόνο μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου στο 40΄μετά από ασίστ του Κούτρου και πλασέ και ο Κωτσαρής άνοιξε το σκορ του αγώνα (1-0). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Κωτσαρή, Κατσούδα και Κούτρου ο τελευταίος πλάσαρε τον Πόγια και πετυχαίνοντας το 2-0 επισφράγισε τη νίκη του Πανναξιακού.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ανέλαβε την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά μέχρι το 81΄, όπου ο Πενίκου δέχτηκε μία μακρινή ασίστ από τον Δρύλη και ενώ η άμυνα του Πανναξιακού είχε σταματήσει νομίζοντας πως είναι σε θέση οφσάιντ ο Πενίκου συνέχισε πλασάροντας τον Τσουκαλά και διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν και βοηθοί οι κ.κ. Βάιλας και Νεοκοσμίδης.NAXOS KATSOULIS new 1

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Π. Ανεβλαβής, Κατσάνης, Δρυς (74ο Ευριπιώτης), Χαμηλοθώρης, Σέμε, Κωτσαρής, Κούτρος (90ο Βαθρακοκοίλης), Κατσούδας (81ο Ανεβλαβής Ε)

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόγια, Καπίρης, Τουλούπης (47ο Καπαρέλης), Κατσούλης Αν., Σφυρόερας, Φακίνος, Βαθρακοκοίλης, Μαρούλης, Δενδρινός (74ο Δρύλλης), Πενίκου, Ψαρρός (83ο Βασαλάκης Ν.).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares