Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 20:52

Πήρε το Μυκονιάτικο ντέρμπι η Άνω Μερά

Για τα καλά μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις η Άνω Μερά, που σήμερα ανάγκασε τον ΑΟ Μυκόνου στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (0-2), φτάνοντας τους είκοσι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες και δεν έγινε κάποια αξιοπρόσεκτη φάση. Στο 2ο ημίχρονο η Ανω Μερά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας με φάουλ και μακρινά σουτ του Κεκελή.

Στο 53′ οι ανωμερίτες κέρδισαν πέναλντι για χέρι του Κουκά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιογιός.

Στο 69′ ο Ελ Μπαντρί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε τετ ατ τετ, πράγμα όμως που δεν συνέβη στο 72′ όπου ο Τουρέ αντίθετα ευστόχησε στο δικό του τετ ατ τετ και έκανε το 0-2.

Στο 79′ ο Αργυρίου βρέθηκε τετ ατ τετ αλλά για ακόμη μια φορά ο Πουλάκης με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητές ήταν οι κ. Μενδρινος Λ., Νομικος Ν., Βαρθαλιτης Α.

Α.Ο Μυκονου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μιρτινας, Λάβδας (50′ Κουκάς Ζ.), Αργυρίου, Μπαλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης, Ραγια Χ., Τόσκα, Πανέτας (62′ Ελ Μπαντρί), Βλαχόπουλος.

Ανω Μερα (Τζιόβας): Πουλάκης, Μπουμπούρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιογιός, Ασημομύτης Ν. (46′ Κουκάς Ζ.), Ντιαιε, Τουρέ, Τσάλμας (77′ Κεραμιδάς), Δήμα (65′ Ράπαι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares