Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 21:53

Το «κουμάντο» του ομίλου [pics]

Ανεπηρέαστος από τις πολλές απουσίες ο Πανθηραϊκός πέρασε σαν σίφουνας μέσα από τη Νάξο κερδίζοντας το Φιλώτι με 0-5 εξασφαλίζοντας παράλληλα την 1η θέση του 3ου ομίλου.

Τι και αν είχε οχτώ βασικές απουσίες; Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου έδειξε ότι έχει ποιοτικό βάθος στον πάγκο της αναγκάζοντας το κακό αγωνιστικά Φιλώτι στην 1η εντός έδρας ήττα για τη φετινή χρονιά.

Το ματς

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μόνο στο πρώτο μέρος, όπου μπήκαν δυνατά με τον Τζώρτζη που ήταν ο καλύτερος για το Φιλώτι να βλέπει την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του πρωτοεμφανιζόμενου χθες Ντράλο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Αφού η υπεροχή του Φιλωτίου δεν καρποφόρησε μετά από 1-2 καλές στιγμές του Κοττάκη ο Πανθηραϊκός έβαλε μπροστά και άνοιξε το σκορ στο 30΄έπειτα από κεφαλιά του Κελίδη.

Οι φιλοξενούμενοι στην 2η απειλή τους στο παιχνίδι έκαναν το 0-2 με τον Φύτρο να νικά τον Ανυφαντάκη και να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου, αφού ο Τζώρτζης μετά από σέντρα σουτ είδε και πάλι την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντράλο.

Η επανάληψη εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με πρωταγωνιστή τον νεαρό Βαζαίο που πέρασε στο παιχνίδι στο 51 ως αλλαγή στην πρωτόγνωρη γι αυτόν θέση του επιθετικού και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, αρχή γεννωμένης από το 66΄, όπου με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 69΄ το 0-4.

Το τελικό 0-5 έγινε στο 83΄ μετά από σουτ του Παγώνη με τον Κατσουρο που προσπάθησε να αλλάξει την πορεία της μπάλας να την στέλνει άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Το Φιλώτι δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε από την άσπρη βούλα, όπου μετά από χέρι – πέναλτι του Νομικού στο 88΄ο Κοττάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα άουτ.

Φινάλε

Πλέον ο Πανθηραϊκός θα αναζητήσει τη νίκη γοήτρου στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανναξιακό, ενώ το Φιλώτι θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Θύελλα στη Σαντορίνη, όπου σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» θέλει μόνο νίκη για να πάρει την Τρίτη προνομιούχο θέση.

Διαιτητές ήταν οι: Δεληγιάννης, Ρούσσος και Νεοκοσμίδης.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Κατσουρός, Πιτταράς (75΄Κρητικός), Μπελέγκου, Στρατούρης (20΄Δεγαϊτας), Κοττάκης, Ζούλης, Τζώρτζης, Πράσινος (83΄Πολυκρέτης), Σαντέ, Μανωλάς.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ντράλο, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός (46΄Παγώνης), Νομικός, Πέκα, Κωνσταντίνου (51΄Βαζαίος), Φύτρος, Λύκος, Κελίδης, Παπασταθόπουλος, Βρενάγκρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares