Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 19:29

Ελεύθεροι από την Θύελλα Νικολάου και Κρητικός

Παρελθόν από την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου αποτελούν από σήμερα ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Νικολάου και ο τερματοφύλακας Λουκάς Κρητικός, με τους δύο παίκτες να συζητούν με την διοίκηση και τελικά να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα η Θύελλα έχει μπει ήδη στη διαδικασία του χτισίματος για τη νέα σεζόν και εκτός των επαφών διοίκησης – παικτών, υπάρχουν και περιπτώσεις που εξετάζονται και αφορούν την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας.

Ο Χρήστος Νικολάου αποκτήθηκε τον Ιανουάριο είχε ιδιαίτερα καλή παρουσία στα μετόπισθεν της Θύελλας και έπαιξε τον δικό του ρόλο στο ντεμπαράζ νικών που οδήγησε την ομάδα της Σαντορίνης στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Ο ίδιος μέσω του σάιτ μας στέλνει τα ευχαριστήρια του στους συμπαίκτες του.

Από την άλλη ο Συριανός πορτιέρο Λουκάς Κρητικός, όπως αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αιγαίο 95,8 « Η καλή ημέρα από τον Αιγαίο φαίνεται» που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Μαραγκός, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του την Σύρο, όπου θα αγωνιστεί σε ομάδα της αρεσκείας του. Πάντως ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει παίκτες και διοίκηση της πρώην του ομάδας λέγοντας: «Ευχαριστώ την  Διοίκηση και  το  Συμβούλιο του Συλλόγου για όλα  όπως  και τους  Συμπαίκτες του  για   την συνεργασία που είχαν». Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση ήδη έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον τρεις τερματοφύλακες και ο αντικαταστάτης του Κρητικού αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί.

NIKOLAOY TOYRTA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares