Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 07:39

Αύριο η πρώτη του Παμμηλιακού

Στα βάσανα της προετοιμασίας μπαίνουν σιγά σιγά οι παίχτες του Παμμηλιακού για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα της Μήλου στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Μια έναρξη διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς μετά από 18 ολόκληρα χρόνια αυτή η εκκίνηση δεν θα γίνει υπό τις οδηγίες του Ζαχαρία Γκούτζα αλλά με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».

Ο Παύλος Δαούτης θα παρουσιαστεί σε όσους παίχτες δεν τον έχουν ακόμα γνωρίσει την Τρίτη 18/8. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου όπου ταυτόχρονα θα παραδωθεί στους ποδοσφαιριστές της Μηλέικης ομάδας αθλητικό υλικό.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε για άλλη μια χρονιά το καθήκον της ώστε ο Παμμηλιακός να παρουσιαστεί πρωταγωνιστής στα γήπεδα των Κυκλάδων με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πιο δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, με την συμμετοχή των καλύτερων ομάδων των Κυκλάδων μετά τον διαχωρισμό τους σε δύο κατηγορίες.

Στην ομάδα επέστρεψε ο αγαπημένος της κερκίδας Κλαούντιο Μπαργιάμι, ενώ αποκτήθηκε και ο αρχισκόρερ των Κυκλάδων Δημήτρης Κασκούτης. Περισσότερες λεπτομέριες για το φετινό ρόστερ της ομάδας σε νέο άρθρο των «Μηλέικων Νέων» εντός των επόμενων ημερών.

Πιθανοί αντίπαλοι του Παμμηλιακού: Πάγος, ΑΟ Σύρου, Πανσιφναϊκός, ΑΟ Πάρου-Νηρέας, Πανθηραϊκός, Πανναξιακός, Φιλώτι, Θύελλα Καμαρίου, Ανδριακός, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά.

 

Ανακοίνωση

Ενημέρωση προς όλους τους παίκτες της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού Α.Σ.

Την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 18.30 όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο όπου θα δοθεί αθλητικό υλικό, θα γίνει γνωριμία με τον νέο προπονητή και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ευχαριστούμε εκ μέρους της διοίκησης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares