Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 00:48

Άρεσε στο πρώτο τεστ…

Ισόπαλος με σκορ 0-0 αναδείχθηκε ο Πανθηραϊκός, στο σημερινό πρώτο φιλικό αγώνα επί Κρητικού εδάφους, κόντρα στην πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα του Ηροδότου.

Η ομάδα της Σαντορίνης, παρά το πρώτο ουσιαστικά δυνατό τεστ, έδειξε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αφού βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ελιάς Ηρακλείου, και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.
Ο Πανθηραϊκός παρατάχθηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσουκαλάς (30' Λυγνός, 60' Καλαμάτας), Τζωρμπατζάκης, Ρουσάκης, Κουκούλης, Παναγιωτίδης, Λούκα (55' Κωνσταντίνου), Μηνδρινός, Αρβανίτης (65' Κελίδης), Περιάλης, Φύτρος (75' Ντεκίδης), Ζώνας.
Την αποστολή του Πανθηραϊκού συμπλήρωσαν οι: Βλαβιανός, Παγώνης, Κρεμμύδας, Σιγάλας, Δρόσος, Ζάνι, Ματσιώτας και Σορώτος.
Αύριο ο Πανθηραϊκός θα δώσει το δεύτερο φιλικό  επί κρητικού εδάφους, κόντρα στους Νέους Ε.Α.Ρ, στο γήπεδο Σοχώρας στο Ρέθυμνο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares