Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 12:15

Πρώτος κολυμβητικός διάπλους Σάμινα

Κάθε 26 Σεπτέμβρη γίνεται στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη στην θέση Κορακιά της Πάρου επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ναυαγίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας, προς τιμήν των θυμάτων, αλλά και των διασωστών δηλαδή των ψαράδων, των απλών πολιτών που συνέδραμαν αποφασιστικά στη διάσωση και των εργαζόμενων στα καίκια κυρίως Αιγύπτιων μεταναστών που έδειξαν την ίδια αυταπάρνηση.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους Ευζωία Wellness Activities,Umbrella Branding και Γ.Α.Σ.Π.

Υποστηρίζουν οι ΚΔΕΠΑΠ, σωματείο επαγγελματιών αλιέων δήμου Πάρου, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κυκλάδων, Aegean Sea Quest, In Paros,Sea Kayak Paros, Fisherman house, Regaki boat cruises, Hotel Oasis.

Χορηγοί οι Paros web, Αρτοποιία Ζουμής Χρήστος, ΕΚΟ, Green Rocket Restaurant.

H εκκίνηση των κολυμβητών θα δοθεί στις 9 από την βραχονησίδα του Αγ. Σπυρίδωνα και οι κολυμβητές που θα διανύσουν τα δύο χιλιόμετρα θα πρέπει να έχουν εμπειρία από αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να το κάνουν από τα σκάφη υποστήριξης του διάπλου.

Δηλώσεις συμμετοχής στην σπουδαία αυτή εκδήλωση στα www.efzoiawellness.wordpress.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στον κ. Κάρολο Μορόνι 6946952196

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares