Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 16:04

Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Νάξου Πανναξιακού – ΑΜΣ Φιλωτίου και ο νέος προπονητής των «ορεινών» μιλώντας στο S.C. και την Κ.Γ. δήλωσε την πεποίθηση του ότι θα τα καταφέρει στην πρώτη του θητεία σε ανδρική ομάδα, ενώ τόνισε την πίστη που έχει στον αδελφό του Χρήστο τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα στην ηλικία του.

Η πρώτη δήλωση του Δημήτρη Παλέκη στο S.C.:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την ευκαιρία που μου έδωσε! Με πολύ δουλειά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τους!», ενώ όταν ρωτήσαμε για τους στόχους της ομάδας ο κ. Πελέκης είπε: «Οι στοίχοι μας είναι να πάμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε περνώντας στα μπαράζ».PELEKIS DJ ORTHIA

Ακολούθησε η συνέντευξη στην Κοινή Γνώμη και τον Σταύρο Μαυράκη:

Θα ήθελα να μου πεις για την συνεργασία σου με το Φιλώτι και πως αποφάσισες να μετακομίσεις στη Νάξο.

"Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάποιες διερευνητικές επαφές από την διοίκηση της ομάδας με σκοπό να την αναλάβω. Αξιολογώντας το υλικό της ομάδας, αλλά και τον τρόπο που με προσέγγισαν οι παράγοντες του συλλόγου, αποφάσισα να ξεκινήσω την συνεργασία μαζί τους".

Πως νιώθεις που μετά το δίπλωμα προπονητή αναλαμβάνεις μία ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Επίσης να μου πεις και για τα συναισθήματά σου.

"Μετά την σχολή, θα έλεγα ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά ξεκίνησα στην Ακαδημία Σύρος 2002, όπου παρεμπίπτοντος θα ήθελα να τονίσω ότι πρόκειται για μια οικογένεια η οποία με βοήθησε στην απόφαση που πήρα και στη συνέχεια η πρότασή από το Φιλωτι. Θα έλεγα ότι με διακατέχει ένα αίσθημα ευθύνης και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω σε αυτό".

Θα καθίσεις στον πάγκο της νέας σου ομάδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα βρεις απέναντί σου την ιστορική ομάδα του νησιού, τον Πανναξιακού, όπου στον πρώτο γύρο το Φιλώτι είχε επικρατήσει με 1-0. Δύσκολο το έργο σου;

"Οι προκλήσεις είναι για τους τολμηρούς. Μέσα σε λίγες μέρες πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να προσεγγίσουμε ένα παιχνίδι το οποίο είναι ένα τοπικό ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στην ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού".

Στην προσπάθειά σου αυτή θα έχει και την Στήριξη του Χρήστου, ο οποίος έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, μιας και βρίσκεται στον χώρο της προπονητικής τα τελευταία χρόνια;

"Χωρίς να υπερβάλλω θεωρώ πως ο Χρήστος είναι ο καλύτερος προπονητής στην ηλικία του στην Ελλάδα. Οπότε σαν αδελφός μου οπότε τον χρειαστώ θα είναι δίπλα μου. Κάτι απολύτως φυσιολογικό"

Έχεις ήδη άποψη για τις ομάδες του 1ου ομίλου, αφού έχεις παρακολουθήσει τα ματς που πραγματοποιήθηκαν στη Σύρο. Πως πιστεύεις θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα μιας και η ομάδα σου είναι ένα από τα φαβορί για την επόμενη φάση.

"Είναι η πρώτη χρονιά που υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Από τον Α' όμιλο Μύκονος, ΑΟΣ και άνω Μέρα πιστεύω ότι θα είναι αυτές που θα περάσουν. Στον δικό μας όμιλο τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα γιατί 5 ομάδες, βάση βαθμολογίας θα διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική την είσοδο στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως εκεί δεν θα υπάρχουν φαβορί".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares