Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 16:29

Δεν μας έκαναν και χάρη...

Η τελευταία απίθανη απόφαση της ΕΠΟ, σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων για τα μπαράζ της Γ Εθνικής, μαρτυρά όλη την νοοτροπία που λειτουργούν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου τόσα χρόνια στην Ελλάδα.

Με πρώτο κριτήριο την πάγια θέληση του «να τα έχουμε καλά με όλους», μαγείρεψαν και σκαρφίστηκαν αυτήν την φακίρικη απόφαση.

Ξαφνικά αυτοί που δεν έχουν προγραμματισμό ούτε μηνών, θέλουν να μας πείσουν ότι εφαρμόζουν πλάνο ..οκταετίας!

Τι έκαναν δηλαδή.

Ξέροντας πως μετά από δύο χρόνια τίποτε δεν θα ισχύει και ότι αν χρειαστεί και είναι ακόμη στα πράγματα, εύκολα θα κάνουν φρέσκια εφεύρεση ανάλογα με το συμφέρον τους, έστειλαν την Σάμο, που έτσι κι αλλιώς δεν θα μιλήσει, αφού δεν υπάρχει στο νησί ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες ανόδου, με διπλό κέρδος.

Και στο τάξιμο προς τα Δωδεκάνησα είμαστε συνεπείς, αλλά και την σιωπηρή ανοχή των υπολοίπων εξασφαλίζουμε, που δεν θα μετακινηθούν σε αρκετά πιο δύσκολο όμιλο.

Άλλωστε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην ΕΠΟ έχει ήδη αρχίσει και οι «μάχες» για το κλείδωμα Ενώσεων, καλά κρατεί σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Τώρα σε ότι μας αφορά η απόφαση είναι συνολικά θετική.

Μπορεί ο πρωταθλητής μας να έχει μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας, λόγω της παρουσίας των Δωδεκανήσων που έχουν μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο, αλλά οι δύο προνομιούχες θέσεις δίνουν αισιοδοξία πως τον πρωταθλητή Κυκλάδων του χρόνου θα τον καμαρώνουμε στην Γ Εθνική.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares