Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 21:14

Δηλώσεις Στάθη Φίλων… «χτυπάει» δύο η Θύελλα

Κανονικά στη ροή των προπονήσεων κάτω από τις οδηγίες του Στέφανου Διονυσόπουλου έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες ο Στάθης Φίλων.

Όπως είχαμε αποκαλύψει ο Κεντρικός μεσοαμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη Θύελλα και αναμένεται να δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα της Β΄φάσης κόντρα στον Πανναξιακό.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν ο Γιαννής και ο Φίλων δεν θα είναι οι μοναδικές νέες προσθήκες για την ομάδα του Καμαρίου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι Καμαριανοί βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών που θα τους κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικούς στην κούρσα της κατάκτησης του τίτλου.FILON ORTHIA

Πάμε όμως να δούμε τι είπε αποκλειστικά στο S.C. ο Στάθης Φίλων για τη μεταγραφή του στην Θύελλα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία μου με την Θύελλα Καμαρίου. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη προσπάθεια που κάνει η νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την μεταγραφή».

Όσο για το πρωτάθλημα μας και τι γνωρίζει για αυτό, καθώς και το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση του, ο Στάθης Φίλων τόνισε: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη απόφαση να φύγω από την Αθηνά. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας με πλησίασαν με όμορφο τρόπο και με έπεισαν για την δουλειά που γίνετε. Όσο αφορά το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, άκουσα καλά

Λόγια και ότι τα παιχνίδια –ειδικά στη Β΄φάση- κρίνονται στις λεπτομέρειες. Νομίζω οι διάφορες είναι μικρές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares