Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 22:28

Συριανός: Δεν θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν

Πρόσφατα η Άνω Μερά πέρασε στη Β΄φάση του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, παραμένοντας στους ισχυρούς του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Ο αρχιμάστορας της επιτυχίας και προπονητής των Ανωμεριτών Κώστας Συριανός μίλησε αποκλειστικά το sportcyclades.gr για τους στόχους του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος αλλά και για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανθηραϊκό τη πρώτη αγωνιστική.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα όσα είπε, ξεκινώντας από τους στόχους της Άνω Μεράς στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όπου τόνισε:
«H Άνω Μερά κοιτάει κάθε παιχνίδι με το ίδιο κίνητρο, γιατί παίζουμε με πέντε καλές ομάδες, οι οποίες η κάθε μία ενισχύθηκε με τον δικό της τρόπο, άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο. Εμείς κοιτάζουμε να προωθούμε παιδιά όσο μπορούμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά σαν μία πρόκληση. Από τη στιγμή που πιάσαμε το στόχο μας, πιστεύω πως δε θα είμαστε εύκολη «λεία»… θα προσπαθήσουμε». 
Όσο αφορά το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθηραϊκό ο Κώστας Συριανός τόνισε:
«Σίγουρα βάση μεταγραφικών κινήσεων ο Πανθηραϊκός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από εμάς, δε θέλω να συγκρίνω όλες τις ομάδες, βλέπω το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι με τον Πανθηραϊκό ο οποίος είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς βάση παιχτών. Οι παίχτες μου όμως έχω φιλότιμο έχουν θέληση , και όπως είπα το κίνητρο είναι να κερδίσεις μία υποτίθεται καλύτερη ομάδα από εσένα. Αυτό δουλεύουμε εδώ και δύο εβδομάδες, να κάνουμε σωστές προπονήσεις, να έχουμε μία καλή ατμόσφαιρα, να είμαστε καλή παρέα και καλή ομάδα». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares