Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 00:38

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί ο Αίαντας Σύρου [vid]

Ένα εύκολο απόγευμα είχε τελικά ο Αίαντας Σύρου κόντρα στον Α.Ο. Σερίφου που συνεχίζει να μετέχει στο πρωτάθλημα παίζοντας ουσιαστικά όλους τους αγώνες εκτός έδρας, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με τη χρήση του γηπέδου της, την αναγκάζουν τα εντός έδρας παιχνίδια να τα δίνει στο γειτονικό νησί της Σίφνου!

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Σύρου ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 11’ όταν ο Φωτεινιάς με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής του Γούναρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ του ΑΟΣ. Στα επόμενα λεπτά ο Αίαντας εξακολουθούσε να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση μέχρι που φτάσαμε στο 31’ όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μανουδάκης κάνοντας το 0-2.

Στο 40’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΑΟΣ να μειώσει στο γκολ και να ανέβει ψυχολογικά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν μετά από λάθος του γκολκίπερ του Αίαντα Βαμβακούρη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γαβριήλ ο οποίος έπιασε ένα σουτ που όμως εξουδετέρωσε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Κάπως έτσι φτάσαμε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αίαντα να μπαίνει δυνατά όπως και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και να καταφέρνει να τριπλασιάσει τα τέρματά του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χούρου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ο Συριανός με απ’ ευθείας κεφαλιά νίκησε τον Γούναρη. Οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 59’ μείωσαν σε 1-3 όταν ο Ρεβίνθης Κ. μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν στο 63’ να κάνουν το 1-4 όταν και πάλι ο Συριανός με σουτ στην κίνηση με το αριστερό και μετά από σέντρα του Μαυράκη νίκησε τον Γούναρη. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 69’ ο Χούρος μετά από όμορφη ενέργεια έκανε με σουτ το 1-5.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και κάπως έτσι φτάσαμε στο 85’ όταν και πάλι ο Χούρος με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το τελικό 1-6 για την ομάδα του Αίαντα.

Α.Ο. Σερίφου - Αίαντας Σύρου: 1 - 6

Σκόρερς: 59’ Ρεβίνθης Κ.

11’ Φωτεινιάς, 31’ Μανουδάκης(π), 48’, 63’ Συριανός, 69’, 85’ Χούρος.

Διαιτητής: Ρούσσος Γ.

Βοηθοί: Βαρθαλίτης Αγγ. , Ρούσσος Β.

Α.Ο. Σερίφου(Γαβριήλ): Γούναρης, Αδελιανάκης, Μουστάκας, Βαλσαμάκης Κ., Γεροντάρης, Ρεβίνθης Ν., Ρεβίνθης Κ.(71’ Μπούρης), Ράμπιας, Βαλσαμάκης Α., Βαλσαμάκης Κ., Γαβριήλ.

Αίαντας Σύρου(Ρούσσος Γ.): Βαμβακούρης, Μαυράκης, Ρούσσος, Αργυρός, Καμπάνης, Συριανός, Καραδήμας (68’ Μήτσκας), Μανουδάκης, Δασκαλάκης (64’ Ζήκα), Χούρος, Φωτεινιάς (72’ Ζερβάκης).

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares