Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 21:57

Ανώτερος και νικητής ο ΠΑΣ Νάξου

Ανώτερος ο ΠΑΣ Νάξου, επικράτησε 2-0 του Καρτεράδου στο ΔΑΚ Νάξου και έφτασε τους εννέα (9) βαθμούς στο πρωτάθλημα, στερώντας από την ομάδα της Σαντορίνης την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις τηςTHIRA BOBOSκορυφής.

Η ομάδα του Μανώλη Σέργη έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει σε μία σχετικά εύκολη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΣ Μπήκε δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Νίκος Σπαής άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 7’ όταν μετά από σέντρα-σουτ του Κατεινά πλάσαρε από κοντά των Ξαγοράρη.

Το πρώτο μέρος κλείνει με ακόμη μία ευκαιρία του Κατσιούλη να αστοχεί από κοντά.

Η υπεροχή της ομάδας της Νάξου συνέχισε και στην επανάληψη, όπου με το καλημέρα ο Ξενάκης απειλεί και χάνει σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του. 

Στο 63΄ο τερματοφύλακας του Καρτεράδου Ξαγοράρης αποβλήθηκε για χέρι εκτός περιοχής και τη θέση του κάτω από τα γκολ ποστ ανέλαβε ο Καφιέρης, αντικαθιστώντας τον Κουλόλι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πρεβόλης που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι πήρε ασίστ από τον Κατεινά και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Σε αυτή την φάση ο Καρτεράδος διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ, πράγμα που έφερε την αποβολή του προπονητή του Λευτέρη Τζούρου.THIRA FOUSTERIS

Στο 85’ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολυκρέτης έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Αν ο ΠΑΣ Νάξου ήταν πιο εύστοχος την τελική, ειδικά σε ευκαιρίες των Καπετάνου και Κατεινά θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν και βοηθοί του οι κ.κ. Κολυμπίρης και Νεοκοσμίδης

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Χαριτίδης, Σέργης, Καπαρέλης, Πιταράς, Πολυκρέτης, Καρούσης, Ξενάκης, Κατεινάς, Κατσιούλης (85΄Ζάκο), Σπαής (55΄Πρεβόλης), Μοσχονάς (65΄Καπετάνου).

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος Λ.): Ξαγοράρης Τ., Κυβρικοσαίος, Φύτρος, Νταλής, Ξαγοράρης Ν. (λ.τ. 85΄Φέκας), Νομικός, Αργυρός, Τζούρος Α., Μπινιέρης, Βαζαίος, Κουλόλι (63΄Καφιέρης).

THIRA XALARIS

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares